FÖR LEDIG 2007-08-22

Kan man vara för mycket ledig? Jag känner mig sån nu... Alldeles för mycket tid och ingen stans att göra av den... så känns det! Så jag gör ingenting... Lättare om man har typ 2 timmar på sej innan man ska göra det eller det, för då gör man nåt av dom 2 timmarna. Men jag har ingenting att hänga upp tiden på idag... Men men. Resulterar i positiv längtan till skolan och vardagen... Vissa håller inte med mig. De flesta faktiskt. Men jag gillar denna tiden, när allt drar igång, man får ordning på vardagen och man får tända lamporna på kvällarna, för det är faktiskt mörkt! Love it.
Hur är det då nu för tiden? BRA!!! Jättebäst i princip!!! Suger på varenda minut! Känner mig hoppfull! Påbörjar sista året. Om ett år är jag färdig gymnasielärare om allt går enligt planerna! Och varför skulle det inte göra det! Jag bestämmer! ;)
5 år går fort! Jag trodde aldrig jag skulle bli färdig när det var jag som sprang runt i min vita t-shirt med Ior på. Och nu sitter jag här och ger f*n i allt vad nollning heter, för jag är snart klaaaaaaaaaaaaaaaaaaar.... a. Typ :)
Skolan kör igång på måndag. Längtar!
Kören kör igång på tisdag. Längtar! För längesen jag var med...
Också ska jag få igång träningen oxå. Längtar! För det är SKÖNT när träningen kommit igång!
Idag då... jaaa....
Ska rensa lite garderober och lådor. Det är sånt man ska göra när man har för mycket tid och ingenstans att göra av den...
Mår bäst!
Gör det du oxå! Bara DU bestämmer hur DU vill må idag!
Så länge du inte gör något åt din situation har du ingen rätt att gnälla.... ;)
puss o kram!


RSS 2.0