Hellre dator än TV

Då var man igång. Med sommaren alltså. Jobbet. Sommarjobbet. Sitter här och är fysiskt ganska sliten. Har jobbat två nätter varav jag inte sovit så mycket idag. Också har jag dragit på mig en brakförkylning. Kroppens sätt att säga ifrån? Sov inte tillräckligt efter de förra två nätterna nämligen. Nåväl. Älsklingen är på bio. Grabbkväll. Det gör han rätt i, för jag är inget vidare sällskap. Klockan är 21 och jag ska snart gå och lägga mig. Med nässpray och halstabletter och panodil. Så jag blir frisk till midsommar! För de jobbpengarna tänker jag INTE missa! Även om det känns lite sorgligt att inte få fira med älsklingen.

Sen sist har jag hunnit Vgd en liten LITEN sväng. Över dagen ungefär. Studentavslutning. Det är lite sött med studentavslutningar. För egentligen, vad firar man? Att man måste plugga minst 3 år till för att anses utbildad? Eller att man måste börja tjäna egna pengar för att studiebidraget inte tänker dyka upp mer. Nåväl. De får gärna fira.

Jag försöker få denna kväll att gå lite i alla fall. Man kan ju inte gå och lägga sig FÖR tidigt... hehe... Inget bra på tv. I vilket fall som helst sitter jag hellre vid datorn. Gillar inte den envägskommunikation tv:n erbjuder lika mycket som den enochenhalvvägskommunikation man kan finna lite här och där på nätet.

Brodern har lämnat mig nu i alla fall. *grr* Men då får man anledning att göra en ny stad! Så fort jag blir lite ledig vill säga...

Nä. Har inget vettigt att säga. Ha d gott folk!

Det förflutna kan jag inte påverka, men nuet och framtiden är jag fri att forma hur jag vill... //M Jonsson

SOMMAR!!!

Då var det dags igen! SOMMAR! Det är såhär det känns... Att stå i köket i minimalt med kläder, 28 grader ute och inne, efter en dag på Tylösand och diska till Gyllene tider.... Det är sommar...
Har tillbringat första veckan av ledigheten i Smålands gröna skogar och där tagit premiärdoppet för året. Idag har havet invigts också... Vilket som var varmast? Havet.
På onsdag börjar jobbet. Tur att man jobbar natt nu när det är så varmt! För varmt är det! Jag som är klimakterievarm oavsett väder... oxå är vädret varmt också.... men men, man får inte klaga. Och det gör jag inte heller! Försöker hålla mig positiv och optimistisk (e inte det samma sak? hehe....) trots den pessimism som finns runt omkring överallt emellanåt.... ;)
Nä. Nu ska jag somra mig lite till!

Ha d gott go´vänner

RSS 2.0