Ibland är den med...

...kameran alltså. Så dagens text kan få lite FÄRSKA bilder till sig för en gångs skull...
Sicken dag det varit idag! SÅ skön! Sommar liksom!!! Började dagen halv 7 som vanligt nu för tiden... (för ljust i lillans rum kan tro?)

M passade på att återuppleva gamla minnen från Cypern sådär på morgonkvisten! Hörde bara en jätteduns (när albumet ramlade ner på golvet), sen satt hon där och tjatade och pekade. Härlig hon är!
När hon sedan blev gnällig och trötter blev det promenad, och hon somnade halv 10. Då bar det hemåt igen, ut med brassestol och sen viiiiiiiiiiiiiiila till 11 då hon vaknade. Snacka om LYX att bara sitta rakt upp och ner i en solstol i solen en dag som den här! Lunch, sen promenad till L där vi hade värsta sommarkalaset. Massa barn, mammor, sol och fruktsallad överallt. Härligt!!! M tyckte dock inte att det var fruktsalladen som var godast...


Värsta fräscha sommarbrudarna!!! ;)

M är ALLTID på väg någonstans... så även idag!

Kvällen har ägnats åt kalas. Det är inte helt smidigt att göra sig i ordning när man har en liten som står såhär heeeeela tiden... men hon tycker det är mysigt i alla fall!
 

När jag väl gjort mig klar var det M:s tur. Hon fick till och med ha tofs och rosett... DÅ är det kalas vill jag lova!

M busar med farfar! Mysigt!


Hem vid 21 och en underbar solnedgång och nu sover M och J pluggar det sista. Värsta maraton för hans del den här veckan. Slitigt för oss båda. Men efter imorgon är det lugnt. SÅ skönt! J nervar lite inför svensexa... Vi nervar nog lite båda två, men på olika sätt. Han är nervös för när de ska ta honom och vad han ska göra, jag är nervös för att ingen kommer vilja vara med på min... om det nu blir någon...? Jaja, inte lätt för ett kontrollfreak som mig... Nästa vecka är dock klänningen färdig, tårta ska provsmakas och beställas och veckan därpå ska håret förberedas... det börjar hända saker! Härligt! Ringarna är nog också klara i den vevan har jag för mig.
Jaha nähä. Hemma nu som sagt, mätta och belåtna och sega. Inte alls nöjd med solbrännan efter dagen... är ute för mycket i solen utan att tänka på att solen faktiskt tar nu... ska försöka tänka på det...
Imorgon ska M på utflykt med farmor minsann, vilket betyder att jag har en stooooooooor del av dagen helt ensam! VAD ska jag hitta på av allt jag vill göra?! Städa, springa, jobba, sola, gå på stan, läsa bok... hmm... ska skriva prioriteringslista så jag verkligen får ut det jag vill av dagen!
Hoppas du njuter av livet lika mycket som jag!

Söndag kväll och inga bilder...

Jag har bilder på kameran sen sist, men jag pallar inte lägga in dem... Sitter med jobbdatorn och försöker få till morgondagens lektion. Sista minuten. Inte bra, men jag tror jag har koll. Nöjd med helgen som varit, trots att det varit väldigt hektiskt! Känns lite som att luften gått ur mig nu när veckan ligger bakom. Nu är det bara att blicka framåt och njuta av att saker och ting lugnar ner sig lite. Konserterna i helgen gick hur bra som helst och vi hade sjukt kul! Jag kan även skriva till i mitt CV att jag fått stryk av Tobias Persson... en lavett typ! Haha. Kuriosa. Dagen idag var sovmorgon för min del, handling och sen fotboll... som publik. J:s pojkar spelade match. Mycket skönt i kvällssolen faktiskt. Rätt seg i huvudet, så det blir nog sängen nu. Veckan som börjar om 2 timmar ser ut som följande i alla fall:
Måndag: 12:15-15:15 Jobb
Tisdag: 18:00 Kören
Onsdag: 17:30 fira J:s bror som fyller 20
Torsdag: 19:30 Sjunga på Valborg inne i stan (om vi får barnvakt)
Fredag:
Lördag: Gå på spex-premiären
Söndag:
Känns som en helt okej vecka!
Inge kul inlägg idag, I know... men så är det ibland :)

Mycket bilder blir det!

Sen sist har det hänt en del, men mitt huvud rymmer inte tillräckligt detaljerade minnen för att komma ihåg allt. Men med bilder kommer man ju alltid ihåg lite grann, så det tar jag hjälp av idag... Det får bli så den här gången. Efter en liten redogörelse för livet just nu. Det är mycket. Så enkelt är det. Jag har mycket, J har mycket och båda vi funkar likadant. Blir superstressade och ser bara det som ligger framför som en enhet som vi omöjligtvis tror att vi kommer ta oss igenom/över. När man bryter ner dagarna så ser man dock att det inte ALLS är så bedrövligt som man tror när man ser på veckan som en helhet...
Men först, ett litet urplock av vad som hänt sen sist:

En liten spontan-hälsa-på av M och A. Vi stora njöt av solen och kaffe på balkongen och de små lekte på golvet. J passade på att busa lite med dem också:


Vi har hälsat på E och W en massa också. Jättemysigt med trädgård ju... ;)
M är dock alltid på väg när vi är där... Hon är nämligen hemligt förälskad i...


Kissen!!! Jag tror dock inte det är besvarat...


Visst är de goa! W med M:s napp i munnen och M har fått tag på W:s... Och katten får vara ifred! Alla nöjda...


Jag ägnade förresten söndagen åt barndop i Uddevalla! Se så fina de är allihop...


Nog om gången tid!
Min vecka ser ut såhär den här veckan:
Måndag: Hade M all ledig tid så J kunde plugga. Alltså; höll mig hemifrån. Sen var det dags att jobba (anledningen till stress över jobbet denna dag var inledning på nytt område och således hålla föreläsning i språkhistoria som jag var tvungen att ha läst in mig på...) Kvällen ägnades åt att äntligen träffa girlsen som jag inte träffat på evigheter. Trevligt!
M var jättenöjd med lite sällskap av nyblivna 1-åringen W innan hon fick gå och lägga sig...


Hamnade visst på köksgolvet en stund...


Tisdag
: (Idag alltså) Handla för pengar som inte finns (men man måste ju ha tandkräm liksom!) innan jag lämnade M hos J:s farmor. Jag jobbade 11-17:30. Rättat nationella prov i svenska B. Ingen kommentar. Direkt till körövning för sista vanliga övningen inför helgens konsert. Det låter riktigt, riktigt bra nu, så har du inga planer i helgen, packa ihop dig och kom dit!!! Till kåren alltså... i Halmstad... Hör av dig till mig så fixar jag billig biljett.... ;) Övningen var klar vid 21:00.
Onsdag: Mor, syster, systers barn kommer hit. Massa bröllopsfix. Sedan kåren 17:30 för genrep inför helgen.
Torsdag: Jobb fram till lunch
Fredag: Jobb fram till lunch, träff med härliga E och W och sen samling på kåren 17:00 för att ha konsert 20:00
Lördag: BLANK!! fram till 18:00 då, när det är dags för nästa konsert (som börjar 20:00)
Söndag: BLANK!! skööööööööönt. Fast då måste ju måndagens språksociologilektion vara färdigplanerad...
Japp. Så ser det ut! Förutom att hålla reda på allt jag ska göra och inte göra och borde och tjo och hej så finns det inte så mycket mer i huvudet att förmedla till er... Jo, en sak! Blev lite nostalgisk idag när jag gick på högskoleområdet efter att ha köpt mjölk till min "middag" bestående av en proteinshake... Tänk om man fick återuppleva bara en enda dag av nollningen... SÅ kul det hade VARIT!
En sista underbar bild! Jag tittar alltid till M innan jag går och lägger mig, och igår när jag gick in där låg hon såhär och sov! Vilken ställning! hahaha...


Nä. Jag har deadline på att sova 23:00. Ska hålla det idag också tänkte jag. För övrigt håller stegjakten igång för fullt!

Host och hantverkare...

Godkväll!
Har en familjär påsk bakom mig när jag nu återvänder till mitt lilla blogg-krypin. Dök hem till H-stad igen igår em/kväll och begav mig direkt till kören... Näst sista tisdags-övningen innan konserten minsann! Spännande värre! Hp var där en sväng, så håll utkik på www.hallandsposten.se i början av nästa vecka. Direkt efter övningen blev det storhandling för mig eftersom att jag ändå var ute. Inte helt ofta möts jag av beskedet "medges ej" när jag ska betala mat med vårt ica-kort, så det var väl på tiden igår då. Fick till slut dela upp det på två kort... suck alltså. Money, money, money... Hem med idiot-tunga kassar och borde läsa, men icke. Huvudet funkade inte till det och jag var helt färdig. Fått M:s förkylning till slut...
Natten inatt var inte helt trevlig eftersom att jag bara fick sova till klockan 4. Då var det host och gråt och gnäll och snor. M sov i vårt rum inatt eftersom att vi skulle ha hantverkare här på morgonen idag. Men från 4 sov hon även i vår säng, vilket resulterar i att jag inte sov... Men, men. Jag skulle ju ändå upp vid 7 och möta hantverkarna med våra nya garderobsdörrar. De hade massa krav när de kom. Jag skulle plocka ur alla garderober och det ena med det tredje. Jag var inte helt sugen på det i mitt zombie-liknande tillstånd, men vad gör man?! Sen kom en målare som skulle måla lister i garderoberna... De var klara vid halv 11 i alla fall. Då packade jag ner M i vagnen och gick och postade brev. Sprang på E med W och fick lite sällskap på en liten promenad. Mycket trevligt! Behövde det! Bjöd in mig själv till deras härliga trädgård på eftermiddagen sen. Hem, lunch och när J kom hem fick han ta M och jag gick och la mig. Ont i huvudet, helt seg och sjukt trött. M gnällde och krånglade en del och vid 4 gick vi till E och W. Mycket trevligt trots trotsiga barn. Kom hem efter lite promenerande och nu sitter jag här. Borde packa upp, plocka allmänt men framförallt JOBBA! Ska göra det nu :)
Ses med bilder snart hoppas jag...

Allt blir inget!

Jag har egen egentid! Och jag vill så mycket så inget blir gjort!
Jag vill/skulle kunna göra:
* Läsa min bok (för skoj skull)
* Läsa språkhistoriabok (för jobbets skull)
* Sortera bilder på datorn
* Ta mig ett bad
* Titta på nå´n film
* Lägga över film på datorn från videokameran
* Spela piano
Och så vidare... men jag gör följande:
* Sitter vid datorn!
Men det är ju också en syssla som jag inte kan ägna mig åt dagtid med en uppmärksamhetstörstande liten snutta, så det funkar det också. Lilla snuttan sover och J är i staden och kollar på fotboll. Därav min ensamhet. Jag har (som du säkert märkt) inte skrivit på ett tag. Jag har inte känt för det, inte orkat formulera mig eller helt enkelt inte haft något kul att berätta, vad vet jag?! Nu har det ju gått några dagar, så nu har jag samlat på mig lite.
Vi kom tillbaka hit i onsdags, den 1a april. Jag lyckades ta mig igenom hela dagen utan ett enda skämt... SMS-skämt på mobilen räknas inte... ;) I alla fall inte så´na i stil med att "Haha, nu har du läst ett helt onödigt sms, april, april".

Invigde  balkongen med årets första utefika minsann!
I helgen som var firade vi svärfars flickvän. Roligast på kalaset var nog grannens katt... I alla fall för M:s del!


Annars... nää... Den stora stegjakten har börjat. Alla godsaker har åkt ut och in kom frukt och grönt och bönor. Lagade en kanongod kyckling-historia häromdagen. I måndags hade vi in-vägning... Får se var det slutar. Imorgon ska brudklänningen lämnas in och mätas och grejjas med... spännande. Delvis därav denna viktpanik. Som egentligen mest handlar om formen mer än antalet kilon... Anyway.
Dagen idag har tillbringats med M och A på hemmaplan. Mysigt på alla sätt och vis! En del promenerande och ikväll har vi övat sång här minsann, inför vår Humorkonsert som går av stapeln den 24 & 25 april på Kåren. Det kan nog bli riktigt bra faktiskt!

M tycker J:s gitarr är hysteriskt rolig! Mindre roligt är det när den är utom räckhåll...



Ett lika roligt ställe är i och för sig skohyllan... så där kan hon sysselsätta sig en stund i alla fall!


Men nu sover hon, och jag ska fortsätta göra ingenting! ;)

RSS 2.0