Nu så...

Kvällarna har gått till annat och bloggandet har legat på is. Eller ligger på is. Vi har även varit i Vaggeryd där tiden försvinner till allt annat än datortid och jag är på tok för dålig på att prioritera bloggandet. Det har blivit sömn och vila som kommit i första hand... Men nu börjar jag känna mig som en människa igen och jag gör ett försök att komma igång igen. Lite bilder tänkte jag bjuda på...
 
Gosesugna storasyrror finns det gott om...
        När vi kom till Vaggeryd kom även värmen. Där bestod nedkylningen av bl.a. insjöbad!             
 
I torsdags kom vi tillbaka till Halmstad och igår kväll blev det grillkväll med Jimmys barndomskompisar. Det sociala tomrummet ska fyllas!       
 
Idag fortsatte vi att ill-umgås med folk i form av syster med familj. Lilleman är INTE svårflirtad inte. 2 veckor gammal igår...
 
Ikväll, efter en grillspettsmiddag, åkte de hem och morgondagen är ännu så länge tom. Det kan man inte säga om nästa vecka då det ramlar in besök från höger och vänster. Mycket trevligt ska det bli!! Vad gäller Oliver känns det som om vi alltid haft honom och familjen känns så komplett på något sätt! Tänk att vi är 5!
 
 

Oliver!

Nu är han äntligen här! Den 13/7, 15 dagar över tiden kom vår lille prins och nu är familjen fullbordad! Just nu finns inte riktigt orken att redogöra för alltihop, men lite bilder kan jag bjuda på. Allt har i alla fall gått jättebra, vi åkte in 2:30 den 13/7 och 21:20 kom han ut.
 
 
 
Och nu är vi hemma och låter dagarna gå och vänjer oss vid nya familjesituationen. Två hela veckor ledigt efter denna tillsammans innan vår nya vardag börjar.

Isglass!

Nä, vädret är inte isglass direkt, men jag har fått dille på isglass! Just nu har jag satt i mig 5 stycken, och funderar på att hämta ett gäng till. Det är så varmt både inombords och utvändigt. Isbitar funkar också i och för sig. Snart får jag börja tänka på innehållet i det jag stoppar i mig, så de här extrakilona försvinner! För nu är jag stor. Jättestor.
 
Sedan i måndags har mamma och pappa varit här och framförallt underhållit barnen. Tackar vi för! Jag är en mycket långsam och stillasittande mamma just nu och det är väldigt skönt att lasta av energiska barn på någon annan. De har bland annat varit på bondgården där det var ponnyridning. Och igår kväll kompletterades vår skara med bror och svägerska. Vi har även fått en del annat gjort dessa dagar. Sorterat papper, rensat på vinden och städat allmänt. Skönt! Ikväll blev det spontanfika hos grannarna. Alltid trevligt med sällskap och just nu äter vi alltså isglass. Eller i alla fall jag. Jimmy slutade efter 2 stycken...
 
 
Lite bilder från helgen:

Här och nu

Då har vi fått besök från Småland. Man måste ju fortsätta leva även om jag är en strandad val som ogärna lämnar huset. Igår blev det grill och kusinmys på altanen och vi vuxna låtsades som om allt var som vanligt ett tag och spelade kort och satt uppe länge. Förbi är de kvällar då vi lägger oss tidigt bara utifall att vi skulle bli tvungna att snart stiga upp igen för att åka till BB. Jimmy fick till och med dricka en öl eller två igår. Så länge jag sitter eller ligger stilla känns livet som vanligt. 
 
Idag har vi varit vid havet. Inte för att det har varit något havsväder, men stranden är en fantastisk lekplats! Tills det började regna. Skönt att det är varmt i alla fall!
 
I skrivande stund är syster iväg och hämtar Kinamat, maken hämtar pizza (för många viljor), barnen leker och jag sitter där jag sitter. Vad vore det höggravida livet utan internet, och framförallt Wordfeud!!! Jag hade inte överlevt! Hojta gärna om du vill hjälpa mig att slå ihjäl tiden med detta fantastiska spel! Smålandssällskap även imorgon, sedan blir det att planera nästa vecka som garanterat innebär bebis!
 
 

På övertid...

Då är jag där jag inte trodde att jag skulle hamna, på övertid. En hel vecka idag. Jag saknar mina fötter!!! 
 
Så gravid jag är nu har jag aldrig varit. Moa kom 4 dagar före beräknat och för Molly satte det igång samma dag. Så detta är något nytt. Jag hoppas att det tack vare dessa övertidsdagar blir en riktig drömförlossning som går fort, smidigt, med en bebis som mår bra! Det är väl det minsta man kan begära. Jag är invalid. Så länge jag sitter helt stilla är jag som vanligt, men rör jag mig åt något håll över huvud taget är det kört. "Känner du inte något". Jo. Hela tiden. Jämt. Jag kan ha regelbundna värkar med 6 minuter emellan i 3 timmar för att därefter inte känna någonting på en hel dag. Tröstlöst! Men ska man tröttna på att vara gravid, så ska man göra det rejält. Och det är det jag syssla med just nu! TRÖTTNAR!!! För resten av familjens skulle försöker jag hålla humöret uppe så gott det går och försöker fylla dagarna. Hittills i veckan har vi varit vid havet två dagar, grillat lite, varit hos gammelsvärföräldrarna och haft lite folk här. Imorgon blir det fikagäster och på kvällen kommer syster med familj för att sällskapa i helgen. Nu vet jag ju att om en vecka är det över. Oavsett. Efter två veckor blir man igångsatt. Det gäller bara att få tiden att gå tills dess...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Det bidde ingenting!

Ingen bebis. Snopet. Jag som trodde jag var gravid och skulle ha en liten bebis. Ack så fel jag hade... Eller? Någonting sparkar i magen och gör att jag ser ut som en förvälld padda, men vad det är, det vet jag inte. Allt det där "Vi måste bara hinna göra det och det" är gjort. Och här sitter vi. Snopna. Rastlösa. "Vad hände" liksom. Ingenting. Dagarna före BF väntade jag. Det gör jag inte längre. Vi får helt enkelt börja planera livet nu. Kanske boka en resa? Bestämma hur vi ska fira semestern. Det är ju trots allt juli helt plötsligt. Jag vägrar tänka så, men om drygt en månad börjar Jimmy jobba igen. Vad ska jag göra då? Speciellt om det inte blev någon bebis! I skrivande stund leker Moa doktor på golvet bredvid mig, Jimmy klipper häcken och Molly gör vad hon kan för att vara i vägen för honom. Semestermysigt sitter vi på altanen, hör gräsklippare och humlor och känner doft av grill. Ikväll blir det em-final och pizza. Vad ska man hitta på imorgon då? Det kanske är det här som är semester på riktigt. Att inte veta om morgondagen kommer eller ej, ta dagen som den kommer. Om den kommer.

RSS 2.0