Här är mitt liv!

Nuså... börjar det likna något...
C-uppsatsen inlämnad, för sista gången förhoppningsvis... Ny kurs påbörjad och saker och ting börjar rulla på. Gott. Sommarångesten har släppt, för idag fick jag sommarjobb. GOTT. I Halmstad!!! :) Underbart. På min födelsedag och allt... Massa paket oxå. :) Fast har såååååååååå ont i magen så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Suck! ORKA!
Jaa... pallar inte skriva mer. Lycklig, lycklig........ :)

Var är mitt liv?

Jaa... vad ska man säga. C-uppsats, ny kurs och c-uppsats igen. Den kommer aldrig bli färdig!!! Vill inte prata om eländet. Och en kursintro idag heeeeeeeeeeeelt omotiverad! Tror människan inte att vi kan läsa? Hela intron gick ut på att hon läste högt för oss från internet... Mycket mycket .......jaaa.... märkligt? Skön klass nu igen alla fall. Gott med lite gamla ansikten. Har varit en mycket intensiv dag... Trots lite sova-middag. Skola 9-12, hem, städade och försökte plugga lite. Gick inte. Sov lite istället. Åt. Pluggade. Tränade. Hem. Rättade ällingens hemtenta och bakade scones. För mycket mjölk hemma... Och när ällingen svek för fotbollen fick jag plugga... Kul att sitta och plugga till 23 en måndag kväll. Men men. Är man högskolestudent så är man.
Klappade ännu en mage igår... denna epidemi... säger då det.

Det är mycket nu... fortfarande.
Imorrn blir det kvalitetstid med familjen. Underbart!!! Trots vårt röriga, men rena hem... ;)

Blandat...

Tjena tjena
ÄNTLIGEN sitter jag vid vårt köksbord och skriver här... gott. funkar lite si och sådär nätet än så länge, men bättre än inget.
Här är det high life och full rulle. Tvättar. Har haft svärfarmor och svärfarfar här på semlefika med finkoppar. Mycket trevligt.
Mindre trevligt är dock att det imorgon är oppositionsseminarium på c-uppsatsen. Inte trevligt alls. Någonstans. Kommer inte kunna sova inatt. Fy!
Mycket trevligt är dock att vi fått ett pingisrum och ska ta oskulden av det ikväll efter kycklinglasagnen. Mindre trevligt är det stormiga vädret här och det allmäna kaos som fortfarande råder delvis i vårt hem... Men det fixar väl sig.

Nu ska det pluggas...
tjo

Snart, snaaaaaaaaaart

Imorgon börjar livet!!!
Lördagkväll... rövin, korvstroganoff och c-uppsats. Jag säger då det.
Och imorrn ska uppsatsen in. Idag, söndag. Söndag, städdag. Och uppsats. Uppsats uppsats uppsats. Skiter i hur den blir nu. Idag ska den in. Så jag kan radera den från mitt minne! Och internet funkar inte än... 16 januari säger dom...
Och hungrig är jag. Sambofri idag. Lite. Fotboll... på kanaler som vi inte har... Jaja. Jag har ju min uppsats. FYYYYYYYYYYYY
never again

annars ere bra

Tjaaa...

Så ofta som jag skriver nu gjorde jag inte ens när jag hade internet hemma... hehe... kanske för att jag inte riktigt vet när jag kommer intill en dator nästa gång. Sitter i alla fall på skolan idag igen. Var tvungen att kika lite på nätet. Sambon är i Falkenberg och jag är ensam. Blandade känslor. Ikväll ska vår första parmiddag äga rum och det är inte annat än att han är lite nervös tror jag bestämt. Men men. Det blir nog bra. Så innan dess är det Ica, plugg, plock och städ som gäller... Fjällar för övrigt bort hela ansiktet efter ett mindre lyckat besök i ett drop-in-solarie i lördags... ajaj. men så är det.
Kräks på uppsatsen och kastas mellan hopp och förtvivlan. Sover gör jag inte heller. Men bra, det mår jag! Äntligen har alla bitar fallit på plats.
Får se när ja dyker in här igen, vem vet...

Stulen tid igen...

Då var man här, på andra sidan... 2007. Känns bra.
Nedräkningen har börjat nu. Måndag morgon ska c-uppsatsen in, färdig och klar. Ojojoj... Nervös. För jag har tappat sugen totalt! Sitter i skolan och snor internet lite... BEHÖVER INTERNET HEMMA!!!! Men men. Nu har jag gjort mina nätärenden och ska väl ge mig hemåt och till uppsatsen. Nu ska här pluggas så in i den...
Annars är det väl bra... fast jag tänker och andas och äter uppsats just nu... inte en lugn stund i huvet.
Nyår.... jaa... tur att nyårsafton är över. Nästa år åker vi bort över nyår. Minst.
Ha d bra alla...

RSS 2.0