Uppsats uppsats hela dan...

...också vara lite gravid också... Det är en del i huvet nu om man säger så! Uppsatsen ja... 28 dagar kvar tills den ska vara i stort sätt färdig. Jag lever uppsats. Precis som jag levde spex förra året. Andas uppsats, äter uppsats, sover uppsats. Kan vakna mitt i natten och tänka "Såhär kanske det kapitlet kan utformas!". Men sen är det klart. 3e ggn gillt med uppsats. Borde bli helt ok då tycker jag!

Och tjock är jag oxå. Men det SKA jag vara! Oavsett hur mycket folk gillar att kommentera att jag är tjock. Jag är GRAVIIIIIIIID! Man ÄR tjock då. Well, well.

Annars är det vår. Spexet rullar utan att jag är direkt delaktig i jämförelse med förra året. Kören likaså. Behöver mina aktiviteter SÅ mycket för att känna att jag fortfarande är människa! Vill kunna hålla igång oavsett ryggvärk och tung mig själv att dra runt på.

Allt rullar dock. I princip varenda helg bokad ända fram till bebisen. 7 veckor kvar... till beräknad bebis. Mycket spännande! Ska försöka njuta av tiden som är kvar just för att den ska gå lite fortare...


Annars? Nä... inte direkt :)
Nöjd och tillfreds

RSS 2.0