Jag lever men inte internet...

Sitter hos min nageltant och snyltar på nätet... ett evigt snyltande tycker jag... men vad gör man när telenor är som de är. När som helst ska det funka hemma i alla fall.
Allt bra alla fall. Sambo som bara den och nyår imorgon. Gott. Gillar nyår. Kan glömma det förra året och hoppfullt gå in i ett nytt. Hade den sista julaftonen igår, med älsklingen. Mysigt mysigt. Underbart att få sova i sin egen säng inatt också efter en vecka i Småland. Nä, nu suckar hon här... hehe... lackning på g.
ha d bäst alla...

HO HO!!! Snart kommer tomten!!!

Tja...
snyltar på brorsan internet... underbart. har hittat felet till varför vårt internet inte funkar... så nu är det på gång. Men inte förrän nästa år ;)
Dan för dan före dopparedan... Tillbringar sista kvällen i Halmstad hos bror min som sagt. Lite pizza och lite glögg. Sambon (love that word nowadays) har pokerkväll...
Klarar inte av att vara hemma bland alla julklappar utan att klämma på dom, så det är bäst man åker därifrån. Har idag testat att frakta följande på två cyklar, varav den ena har punktering:
* en styck dammsugare
* en golvmopp
* en skurhink full med städattiraljer
* en stor svart matta
* en furustol
* en sopkvast med skyffel
* ett tidningsställ
Det var det roligaste på länge måste jag säga. Jag skrattade så jag höll på att dö och sambon skämdes ihjäl. Men roligt var det!!!
Har fått lön också. Mycket trevligt. Allt är väldigt trevligt nu för tiden. Förutom skolan, där jag var idag för övrigt. Gick upp snortidigt! Och jag funderar STARKT på att skita i min uppsats nu. Är så trött på den så jag tror jag döööööööör!!!
Vill ha 2 veckor jullov nu!
Men icke.
Men skit i det. Nu är det jul!
GOD JUL

Jag lever!

ojojoj. ALDRIG ALDRIG ALDRIG mer. Ska jag flytta. Förrän jag flyttar till hus då... typ. Lägenheten är fixad. Fin faktiskt! Jättefin! TRIIIIIIIIVS! Vill bara ha internet där också... men det verkar inte bli något med det på ett tag. Älskar lägenheten!

25årsfesten var hysterisk... på alla de sätt... hehe... TACK 25årsmänniskor för en underbar kväll!!!

Men framförallt är jag sambo nu... igen. för sista gången :) Älskar helt plötsligt sambolivet! Jaa... vad ska man skriva mer när allt bara är guld och gröna skogar!? :) Finns inte något att klaga på! och jag tänker inte leta reda på något heller...

och snart kommer tomten!

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR ALLA!!!

Hos mamma!

Det var nog det bästa jag kunde göra just nu. Åka till mamma! :) Istället för att sitta i min snart f.d. lägenhet och klättra på väggarna i pyamasbyxor, så tog jag Krösatåget till Småland i morse. Gott! Har nu varit hos syster och fikat. Underbart med vardaglig fika! Saknar det! Gillar inte att bo så långt från familjen... :( Men men. Har även mailat in c-uppsatsen, råmanus i alla fall.... Skööööööööööööönt! Så nu ska jag och mor snart åka ännu mer Krösatåg, till Jönköping. Gå på A6. Lite fler klappar och lite IKEA! :) För imorgon blir jag saaaaaaaamboooooooo. goooooooooooooott :) Eller får nyckeln alla fall... Hihi.
hajhaj

Det är inte jag!!!

Det är bloggen som är störd!!! Sorry att förra inlägget kom 3 ggr...
Jaa... monotont monotont monotont... Sitter i pyamas hela dagarna mest. Pillar med uppsatsen. Kan dock inte göra så mycket förrän alla mina enkätsvar kommit in som skulle varit inne I MÅNDAGS!!! grrr...
Torsdag ja...
Idag: plugg. ut med soporna. Oj vilka mål!
Imorrn: plugg. lämna in skiten.
lördag: vänta på att tiden ska gå så vi får nyckeln till lägenheten, stressa dit och städa lite, 25årsfest på kvällen.
söndag: flytta flytta flytta flytta!!!!!!!!!!!!!
GOOOOOOOOOOOOOTT! men tills dess? Vad göra?
och älsklingen bara jobbar....... har inte sett honom sen... sist?!
jaja. ska väl ta mig en promenad i det monotona regnet också.

Bättre en tårta i vasken än en vårta på tasken

Lycklig lycklig

:)
gott.... det mesta. Förutom vädret då. Men skit i det. Lyckad handledning. Känns som att det finns hopp. Vaknade med älsklingen, underbar morgon. Älskar att det snart kommer att vara min vardag. Att en enda människa kan lysa upp hela vardagen genom att finnas till och bara vara underbar! Längtar efter vårt liv som börjar på söndag...
Nu är det stenhårt plugg tills på fredag, då ska eländet in.
Livet är bra härligt ändå...

Bättre en back i hallen än ett hack i ballen...

Lycklig lycklig

:)
gott.... det mesta. Förutom vädret då. Men skit i det. Lyckad handledning. Känns som att det finns hopp. Vaknade med älsklingen, underbar morgon. Älskar att det snart kommer att vara min vardag. Att en enda människa kan lysa upp hela vardagen genom att finnas till och bara vara underbar! Längtar efter vårt liv som börjar på söndag...
Nu är det stenhårt plugg tills på fredag, då ska eländet in.
Livet är bra härligt ändå...

Bättre en back i hallen än ett hack i ballen...

Lycklig lycklig

:)
gott.... det mesta. Förutom vädret då. Men skit i det. Lyckad handledning. Känns som att det finns hopp. Vaknade med älsklingen, underbar morgon. Älskar att det snart kommer att vara min vardag. Att en enda människa kan lysa upp hela vardagen genom att finnas till och bara vara underbar! Längtar efter vårt liv som börjar på söndag...
Nu är det stenhårt plugg tills på fredag, då ska eländet in.
Livet är bra härligt ändå...

Bättre en back i hallen än ett hack i ballen...

2000 tankar i lika många riktningar...

Jaaha... Då sitter man här. Sista söndagen i den här lägenheten då allt är relativt som vanligt. Helt slut. Gårdagskvällen blev inte som tänkt, vilket inte gjorde något, eftersom det var åt det positiva hållet! Pluggade ordentligt. Fick mycket gjort. Härligt. "Glöggparmys" på eftermiddagen. Måste ju vänja ällingen vid vuxengemenskap... Utgång på kvällen, helt oväntat! Underbart trevligt V! :) Fast vi skulle gått hem efter promenaden, det där med att stå i kö alldeles för länge till ett alldeles för tråkigt ställe med alldeles för unga människor är ingen hit. Även om vi bara skulle in och se bittra ut. Man börjar väl bli gammal. Hem, sov som en stock. Varken hörde eller märkte när ällingen kom hem. Men jag hade visst krupit upp i hans famn... :) Myspys.
Mindre myspys var det när klockan ringde 7:30 idag!!! Jag som är så bra på att gå upp när min klocka ringer!! NOT. Desto bättre att Jojo ringde också... Relativt i tid i alla fall till kyrkan. Lucian var mest bakfull.... hehehe. Trodde jag skulle bli tvungen att hoppa in där ett tag.
Myspys att lussa i kyrkan med farfar, farmor och farmors mamma i publiken. Kändes bra.
Ännu bättre kändes det att komma hem till en älskling i sängen! Underbart!
Sov en skvätt när han åkte hem. Handlade på Ica. Åldersförvirrad identitet. Gömde mig för dom jag såg som jag känner = gammalvarning, hånskrattade elakt när ett litet barn stod och åt på en gul paprika för att sedan lägga tillbaka den igen = tonårsvarning. Jaa... det blir väl så när man tillbringar halva utekvällen på ställen med medelålder 40 och halva med medelålder 14...
Nu har det pluggats och mer plugg ska det bli.

Hellre än rövare i poolen än en polare i röven.

Ganska tillfreds ändå...

Mmm... Fredagkväll.
Dagen började inte som beräknat, men ändå. Klockan ringde 9. J ringde halv 10. Ändå gick jag inte upp förrän 12! Jag är hopplös! Riktigt hopplös! Fick inte alls så mycket pluggat som jag tänkt innan det var dags att bege sig till skolan... Skulle sjunga med kören. På ålderdomshem. Mycket trevligt. Tacksamt i alla fall, sen att det lät sådär det är en annan sak. Mysigt var det och gott fika :) Underbart att finna V också! Tänk att det finns pärlor där man minst anar det! Tack för att du finns :) "Tänker på dig" ;) hahaha. Hoppas det blir av imorgon kväll nu.
Nåväl. Vidare till staden och ännu en fika. Trevligt! Det är så skönt med människor som, trots att man inte träffats på länge, man bara kan sätta sig och fortsätta där man slutade liksom. Skönt skönt. Hem, röjde. Alltid skönt att röja! Psykiskt skönt. Plugga lite... snart iväg. Tvingar iväg mig. Måste. Min sista helg som enbo. Det ska utnyttjas! Plugga lite till först bara. En trevlig helg att se fram emot! GOTT!
En dag i taget.

Bättre att frysa i tältet än att tälta i frysen

Sorry...

Får väl be lite om ursäkt då... För mitt hemska humör sist... Men det är så sköööööööööööööönt att kunna njuta av att vara på sådär fruktansvärt dåligt humör.
Nu är det bättre.
Plåstren är borta. Ser ut som skotthål. Inte snyggt gjort alls. Men men. Känner mig som en människa igen. Typ som vanligt. Det enda som fattas är väl träningen, men det ska nog komma igång snart det också hoppas vi.
Hade en kalasdag igår. Upp tidigt, fick mycket läst i kräks-boken. Jag la en trisslott efter var 10e sida, gick lite lättare att läsa då. Träffade trevligt från förr också. Vid kokosnötterna. Mycket var bättre förr. Eller alla fall vissa saker. Nostalgisk ibland. Komma och förstöra nån sådär... hmpf
Och tjejkväll på kvällen. Mysigt. Mysbyxer brieost och Bonde söker fru. Inte illa.
Idag då. Upp för sent. Och ändå sov jag nog inatt, fast inte intensivt. Trots svärfarmors trolldryck till sova-te. Gjort pyttepyttepyttepyttelite nytta idag. Har handlat. För till frukost idag blev det för gammal mjölk och mögligt bröd.
Nu ska det göras lite nytta till innan ällingen kommer. Ska till att köpas julklapper idag serru. En kall fot idag...
Saknar vissa folk oxå. Ni vet vem ni är... vi som pratar samma språk ;)
Love ya.

Trött. Sur. Sur. Grinig. Trött.

Hur dåligt humör får man vara på? Också kan jag inte ventilera mig heller. Grrrrrrrrrr aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hmpf.
Har i alla fall gått en relativt snabb promenad på 500 meter idag. Och cyklat! Och vart på körövning. Så det går framåt. Fysiskt i alla fall. Äter inte heller panodil var 5e timma. Det gick ovanligt bra att sjunga måste jag säga. Trodde inte det. Jobbigt att stå upp länge bara, men men, en sittande tärna i ett luciatåg är väl kanonsnyggt. Är förresten inte "bara" tärna, utan även Lucia-reserv.... inte illa. Kanske ska ta och kidnappa lucian eller tända eld på henne på första tåget så jag får vara sen... haaaaaahahahahaha. nä. Skämt åsido.
Oxå den här fucking c-uppsatsen. KUUUUUUUL att den grundar sig på en bok på engelska som jag inte fattar ett piss av! Verkligen roligt.
Också flytten oxå. Här ska man bli sambo igen och ingen har tid med något. Nerprioriterat till tusen känns det som. Och alla som lägger sig i. Och vissa tänker inte två tankar innan dom tycker tänker och säger något. Fråga kanske istället för att lägga fram som faktum? Är verkligen på piss-humör. Är väl så, när det fysiska friskar till sig så har man energi att lägga på att va sur och förbannad på allt och alla. Och det är jag.
Tur att man har en stackars syster som kan ta att jag är helt störd i huvet och måste ventilera utan att hon tar det personligt. Tack!
Jaja. Sova lite. Om det går för sig inatt. Utan alla idiot-tankar som pajjar sönder mej....
*ta det inte personligt*

Dag 5...

M...
Snart en vecka sedan... Helt slut idag. Igår kände jag mig som en ny människa trots ingen sömn alls. Gick på julskyltning, med viss möda, men ändå. Och idag, kan knappt resa mig ur sängen utan värsta hjärtklappningen. Yr, mår illa, osv. Riktigt jobbigt. Kan knappt sitta upp. Vadan detta?
Och c-uppsats-stress... måste måste måste... och klurar på Lucia... kan jag vara med... äh. En dag i taget. Idag är en svag och jobbig dag.

Vad händer om man sväljer ett batteri?

Dag 2 efter operationen

Fredagen den 1a december...
Ja...
Igår var det inte mycket med henne. Natten till igår - ingen sömn. Igår låg hon i soffan mest hela dagen. Lite besök. Tröttsamt. Gick en promenad på 100 meter. Rekord! Somnade klockan 22.

Idag har jag varit uppe sedan klockan 12. Läst lite. Försökt fokusera. Ska även ge mig på utmaningen att duscha. Men måste vila lite först... Det är tråkigt mest. Det gör ont när jag sitter, när jag ligger, när jag står och när jag går.
Och tankarna snurrar och vill aldrig ta slut...

RSS 2.0