Maj 2008...

Det här med att hålla en blogg levande kanske inte riktigt var min grej....? Bloggens tid kanske inte var sådär lång som man trodde till en början?
Men en liten avstämning såhär i maj 2008 ska man väl försöka sig på.

Bebisen, som absolut inte fick komma ut före 1a juni, får helt plötsligt VÄLDIGT gärna komma när som helst! Det har varit på G nästan i tre veckor nu. Eftersom den låg i säte vände vi bebisen den 6e maj och då började det så smått komma igång med sammandragningar och grejjer. En vecka därpå satte smärtsamma förvärkar igång, och i 2 veckor på söndag har jag haft konstant ont och trott att varje dag skulle bli födelsedagen för vår älskade unge. Men icke! Ingen sömn till följd av det gör ju inte det hela bättre, så hittills har stora delar av maj förflutit i ett grått töcken. Dagen idag är dock bättre, då jag sovit bra inatt. Skönt! En vecka kvar till beräknad bebis på söndag. Hoppas jag slipper gå över! Vi längtar efter den nu ju!! Allt är fixat och klart hemma! Skötbord, vagga, kläder, bb-väska, allt.

Skolan är i det närmsta färdig. Examensarbetet är inlämnat, finns ingen chans att göra något åt det för tillfället. Återstår en opponering som jag trodde jag skulle missa p.g.a. bebis, men det verkar som att jag får ställa in mig på att delta på opponeringen på onsdag... Därefter återstår endast en pinsamt dålig examensceremoni och sedan är man klar gymnasielärare. Om en vecka. Exakt.

Läget är överkomligt. Skolan i princip klar, bebis snaaaaaaaaaaaaaart ute! Men det är för att det är en bra dag idag. Tur att jag skriver här idag då, och inte igår, då det var värsta skitdagen! :)
Ska försöööööööööööööka uppdatera här... borde inte va så svårt när vissa dagar släääääääääpar sig fram!

Ha d gott
och NJUT av att kunna ta på dig i princip vad som helst och göra vad som faller dig in!!!

RSS 2.0