Åska är när ett varmt och ett kallt moln bråkar...

NU är det sommar! För nu har det åskat en massa, oxå har jag äntligen sommarlov! Så gott! Känns lite konstigt dock. Vad göra nu? Fast det finns rätt mycket att välja på... Städa.... Diska..... Packa väskan inför årets första semester (som bär av till *trumvirvel* VAGGERYD!) Jag är i alla fall ledig i 2 veckor nu innan jag börjar sommarjobba... Vore trevligt med lite somrigt väder oxå. Men ni som befinner er i Vgd med omnejd, hör av er! Vill jättegärna träffas ju.... passa på nu när jag kommer att vara i krokarna ett tag... Har även pojken med mej, så ni som fortfarande gått miste om honom, nu har ni chansen.... hahaha....

Nä. Nu ska jag se om jag kan göra lite nytta...
Men I´ll be back!
Kram alla goa glada och glöm inte bort alla möjligheter du har med ditt liv! ;)

Roligt!!!

Tjaa...
Jag tycker det är roligt att folk påpekar att jag måste uppdatera denna blogg... det säger ju att folk läser den... eller hur :) Och det lär de väl sluta med om jag inte uppdaterar den.... så det tänker jag göra nu. Minst en gång i veckan... eller ja, tänker inte lova något.

Man ska vara tacksam! Fokusera på det som är positivt! Även om det känns som att ingenting är positivt just nu, så kanske just detta nu är positivt imorgon! Eller om en vecka! Anledningen till dessa tankar är mitt stundande sommarjobb. För 2 veckor sedan fick jag veta att mitt 100% säkra sommarjobb helt plötsligt givits bort till andra, som inte förtjänade det enligt någon mer än de själva (lång historia, låg intressepoäng). Facket kopplades in och jag var förtvivlad! Hela världen rasade för en stund. MEN! Nu sitter jag här, har just kommit hem från min första bredvidgång på mitt nya sommarjobb! Detta nya sommarjobb är, till skillnad från det första, kanonbra! Helt nybyggda lokaler, supergullig personal, jättebra rutiner och boende + världens gulligaste chef, vilket inte kunde sägas om förra stället (framförallt inte efter att hon blåst mig på 8 veckors sommarjobb). Så, jag är SÅ tacksam för att jag inte fick mitt förra, egentliga sommarjobb!!!

Allt man vill ha kan man få! Se inte hindrena, se möjligheter!

Nu ska jag gå och lägga mig...
Ha det bäst!
I´ll be back soon...

ps. dessutom har jag sommarlov redan, ska endast lämna in en rapport och en liten uppgift.... :)

Tacksamhetslista (skitbra att se tillbaka på när allt känns tungt):
Tack för:
* min älskade sambo
* vår kanonlägenhet
* vårt liv som fungerar fantastiskt
* mina underbara vänner
* min fantastiska familj
* mitt sommarjobb
* att jag är relativt frisk
* att jag läser till det jag alltid velat bli
* att jag bor i en underbar sommarstad
* att mitt liv är fyllt av saker som jag själv väljer att fylla det med
* att jag har möjligheter, valmöjligheter och rättigheter
* att jag har mat på bordet och tak över huvudet
* att jag bestämmer över mitt liv, hur det ska se ut

(skulle kunna fortsätta i all evighet.... men a, du fattar ;) )

Rapport... 1 Maj 2007

Ja... hej hej.
Nu så... tänk att ha en kväll såhär ledigt! Det var längesen! Full rulle dygnet runt nu det senaste. Idag har varit en sån underbar dag! Lunch på stan med bror och sedan ledig tid hemma. Eller ledig. Vi har städat, handlat, tvättat och varit allmänt duktiga. T.o.m putsat fönster! Men gör man det ihop kan det va riktigt mysigt! God mat ikväll och heeeelt ledig! Så skönt. Älsklingen är iväg och jag är ensam, men det är skönt faktiskt! Fast jag saknar honom redan. Men men.

Gjort debut på BB igår, som besökare alltså!! Nej nej, inget sånt. Men lilla Elise tittade ut igår och vi var först på plats för att hälsa på. Åååååååååååååååååå så mysigt!!!!

Spex, en föreställning kvar. Ska bli riktigt roligt. Både att få köra igen och att vara heeeeeeelt ledig från det oxå sen. Fast man kommer väl sakna alla goa people som man lärt känna därigenom. Så kan det vara.

Annars... jaa... en kurs kvar innan sommaren, känns kanon. 5 veckor. Jösses vad fort tiden gått på sistone! Helt galet. Jobbat en natt nu i helgen, hoppas på fler. Trivs som fisken i vattnet där.

Tjaaa... allmänt tillfreds och nöjd faktiskt! Varför vara något annat? ;)
Kram kram

RSS 2.0