Här sitter jag!

Det är en lite overklig känsla att få vara hemma, ensam. Det är tyst och lugnt. Och lite tomt. Men än så länge stör det mig inte. Jimmy och tjejerna är hos svärmor och jag NJUTER av ensamhet. Först ett träningspass på gymmet såklart, och nu... jaa... Jag kanske ska göra som många andra, i de flesta fall män, och lämna det där tråkiga som borde göras, till sist. Prioritera det roliga. En bok i soffan. Slösurf. "Vänner" på DVD eller ett bad? Istället för disken, tvätten, städet, maten liksom. Det kan jag göra när de är hemma sen. En väldigt overklig känsla. Hur gör man? Jag tror det är nyttigt! Och jag behöver ju öva på att inte ta tag i alla "måsten" ju... Så får det bli. Vi tar disken sen. Jag städar om jag hinner. Kanske.

NU så...

Det är märkligt hur svårt det kan vara att få loss de stackars minuter det tar att få ner ett blogginlägg! Men nu så. Vi har fullt upp av "ingenting" och det är fullkomligt fantastiskt! Jimmy har sportlov och bestämmer således mer över sin tid än annars. Nej, han är inte "ledig" i bemärkelsen ledig, men han kan välja när och var han jobbar. Lite så. Och det är fantastiskt! För att sitta fast vid varandra 100% hade jag nog inte pallat när jag är van vid att fixa allting själv alltid, så lite "som vanligt" är nog tur att vi har. Halva veckan har gått och vi har hunnit med en del. Vi började redan i helgen. Fantastiskt väder och humör och i söndags hamnade vi på "Ön" där vi grillade korv, fikade och umgicks med svärfar med flickvän. Hur mysigt som helst att ha lite hjälp med så vi kunde vända ansiktet och blunda mot solen några minuter då och då.

Vi körde med engångsgrill, trots att vi gjorde upp en stor brasa...


Isen låg blank, så självklart blev det en del lek på den! Fridfullt!!


Moa fick vara på dagis i måndags trots att Jimmy är "ledig". Han var på jobbet och jag och Molly gick en promenad. Molly somnade och jag passade på att smita in till Bettan och ta en kopp kaffe då jag visste att hennes lilla också sov. Vilken lyx att få sitta i soffan, dricka kaffe och tjabba UTAN avbrott för en gång skull! Jätteskönt. Något annat som var jätteskönt i måndags var min goda-fe-massage vilken tog 80 minuter, gjorde katastrofont (det klassiska "skön smärta") och dessutom gjorde att jag somnade 18:45 på kvällen... I alla fall.

I måndags eftermiddag ville vi återvända till isen med det vi saknade på söndagen, nämligen pulkor och skridskor! Tyvärr har mina skridskor blivit kvar i Vaggeryd och Jimmy äger inga, men Moa har! Och dem var det dags att testa! Molly var nöjd i sin pulka.


Moa överraskade med både tålamod och balans! När vår lilla stund där ute var slut tog hon sig fram med endast en hand att hålla i till hjälp!


Jag gillar isar på sjöar mitt inne i skogar! Det är tyst. Fridfullt. Lugnt. Småländskt!

Igår, tisdag, hade Jimmy sin fotbollsutbildning samt HBK och var således borta 13-20:30. Förmiddagen tillbringade vi ute och hade allmänt hemmamys innan jag lämnade Moa hos gammelsvärfar och gammelsvärmor för 1-årskontroll av Molly. Ett OK i rumpan och två sprutor i benen innan vi begav oss tillbaka till Moa för underbart gott fika.
Igår kväll blev det spelkväll med Jimmys bror med flickvän tills igår blev idag. Mycket trevligt!

Dagen idag har varit en Mycket Väl Godkänd dag. På förmiddagen var vi i Laholms badhus, vilket överraskade mig väldigt positivt! Molly var FULLT upptagen med att klättra och springa och leka och Moa åkte rutschkana. Gång på gång på gång på gång... Vilket fantastiskt badhus för småbarn!!!

Efter lunch på samma ställe åkte vi hem och packade om för utevistelse. Jimmy fick vara ifred från oss och jag och tjejerna åkte till stadsbondgården för en trevlig eftermiddag med Helen, Moa och Doris. Det är så FINT där ute och barnen älskar det! Lite fika och härligt prat, kiss på parkeringen och sedan var vi hemma. Efter en sådan dag är barnen så nöjda så nöjda med att bara vara hemma och plocka med sitt. Möblera om alla våra saker så att det konstanta kaos som alltid råder här infinner sig så att de känner sig hemma... Jimmy hade fotboll och passade på att ta sin Fars-dag-massage och kom hem vid 19. Kvällsfix och nattningar och jag begav mig till gymmet för 9,3 km löpband. Och nu sitter jag här. Nyduschad, mör och ska snart bege mig till sängen. Jag ska försöka att inte vänja mig vid att faktiskt dela vardagen med Jimmy, det blir för stor skillnad när allt återgår till det normala då, men lite tänker jag njuta! Imorgon får vi se vad vi hittar på.

Igen!

Ett inlägg utan bilder IGEN. Inte bra, inte bra. Enligt bloggandets alla regler bör man skriva ofta och ha många bilder. Men jag bryr mig inte. De som vill läsa, de läser ändå. Och nu skyller jag på att jag gick hem från ett kalas utan min kamera där bilderna finns.

Det var det här med heliga ögonblick och händelser. När man liksom har helt fullt upp av att njuta av det som händer, så man liksom missar att ta fram kameran! Så har vi haft det många gånger denna vecka. Vissa veckor går verkligen hur segt som helst, som förra t.ex. då det kändes som det var tre veckor kvar till fredag när Pia och Alice åkte hem på onsdagen. Denna vecka känns det som om det vore tisdag kväll nu, också är det torsdag! Märkligt! Denna upplaga av blogg får således innehålla vad vi gjort denna vecka, och rymmer inte jättedjupa livsreflektioner...

I måndags fick vi finbesök från Åhus! Moa var på dagis p.g.a. dels maskerad och dels drop-in-fika, som ju är så mysigt! Så Åhusflickorna fick klara sig utan någon Karlsson ett tag. Sedan blev det lek och fika och när Åhusfolket rörde sig vidare gjorde vi ingenting. Tisdagen blev en riktig kvalitetsdag på stan med samma fina flickor och Moa var utan blöja hela dagen på stan minsann! Duktiga fina! Direkt från stad till en annan Åhusflicka, numera bosatt i Halmstad och det blev en massa barn och lek och mys och middag dessutom! Väl hemma efter det sov den minsta lilla och den stora lilla och jag kröp upp i soffan. Flickorna Karlsson sov gott när pappa Karlsson kom hem. Igår tog vi igen oss lite. Landade och laddade. När Jimmy kom hem laddade jag för Me&I här, vilket blev en väldigt mysig tillställning om jag får säga det själv. Jag hade kunnat köpa ALLT. Men, men. It´s all about the money. Always. Mysigt hade vi i alla fall. Idag har vi furit fram och tillbaka och upp och ner. Moa har varit på dagis, jag och Molly både här och där och fixat på stan och grejat och efter dagis blev det rytmik för båda tjejerna. En 1-4-årsgrupp. Molly roade sig med att packa upp de andras väskor och möblera om deras skor, så om hon var värd en biljett, det vet jag inte, men Moa njöt. Direkt därifrån hem och piffa till oss lite innan vi inväntade maken för att gå på nämnda kalas där min kamera fortfarande är kvar. Och make också för den delen. Och yngsta dottern. Svärfar fyller nämligen 50 år idag och när Moa vid 19:45-tiden började vilja gå hem och sova "offrade" jag mig och tog henne i sulkyn och gick hem. Molly sover i vagnen på kalaset sedan 2 timmar tillbaka och Jimmy får ta med sig henne när han kommer. Det är praktiskt att bo nära sin svärfar! Så nu sitter jag i soffan med Moa sovande bredvid. Hon somnade visserligen i sulkyn på väg hem, men när alla kläder åkt av var hon lite vaken, så soffan blev det. Imorgon är det helg. Härligt! Fredagarna har fått en tradition, så imorgon ska vi till Bjarneborgs för lek och lunch och ihjälslagning av tid. På kvällen ska jag spela piano åt några elever i Laholm på någon gala. Mmm... längre än så har jag inte kommit. Knappt ens dit. Borde kanske ta och fixa texter och ackord nu då ja....

"Heliga" dagar, ögonblick, händelser...

Passar, så här i början, på att varna för ett långt inlägg, UTAN bilder...

Mina frågor i förra inlägget var såklart inte tagna ur luften utan frågor som jag är "mitt i", eller var. Igår hade jag min dag då jag fick göra precis det JAG ville. Dock helt utan min familj. Maken hade barnen och jag hade en hel dag fri till mig själv. Vad jag valde att göra?! Bege mig till Helsingborg och min underbara bror med flickvän såklart! Jag hade en hel del att hinna med under den tid jag var där och detta gjorde jag:
9:04 satte jag mig på tåget och NJÖT av att åka tåg helt ensam (nä, inte HELT ensam såklart, men ja, du vet vad jag menar) och läsa en tidning.
10:?? framme i Helsingborg tog jag mig en sen frukost på Espressohouse och bara satt. Bara för att det var JAG som bestämde när jag skulle gå därifrån.
11:00 kom jag hem till Mattias och Anna och låg i deras soffa och bara var ett tag. De var perfekt sällskap eftersom de av olika anledningar var väldigt "ligga-i-soffan-iga" igår och jag fick bestämma själv vad jag ville göra.
12-13 tillbringade jag i deras "gym" till Lars Winnerbäck. Fantastiskt!
Upp, dusch i det spa-liknande badrummet där levande ljus, dricka, frukt och choklad var iordninggjort, och sedan lite gå-på-stan. Sushi att äta, sol att njuta av och trevligt sällskap av Anna.
16 var vi hemma igen, låg i soffan, såg på "Vänner" på DVD och fikade lite
16:30 hoppade jag i deras jacuzzi och badade varmt och läste bok
17:30 fick jag skjuts tillbaka till stationen och avnjöt en tågresa hem med en bok
19:45 kom jag hem till ett tyst och lugnt hem med ett sovande barn och ett som ville gosa, vilket var tur eftersom jag saknat henne! En helt fantastisk dag mitt i alla hektiska "jag-lever-för-alla-andra-dagar". Eftersom en sådan dag som igår är lite av helig, ville jag inte sabba det genom att fota. Därav inga bilder.

Fråga 2, den om pengarna... Hittills har mina 2000:- gått till ett par nya löparskor, 890:- och framför mig har jag en helkroppsmassage för 735:-. Vad göra med de resterande 375:-??? Förslag? En mycket angenäm fråga måste jag säga.

Fråga 3, den om städning av lägenhet, handlade om idag. Jimmy har idag jobbat 9-20 med att rekrytera fotbollsspelare och jag har således varit ensam med barnen. Nu föll det sig så väl att mamma och pappa just idag avslutat en helg i Falkenberg och gjorde mig den bamsebjörntjänsten att göra mig sällskap. Så från 11-20 var de hos oss och tjejerna, liksom jag, NJÖT av att ha dem här! Jag löste frågan om städning som så att mamma och pappa tog med sig tjejerna ut och jag städade. Och städade och städade. Det tar sådan TID att städa vårt hem när vi är 2,5 mot 1!!! Tjejerna och Jimmy (delvis i alla fall...) stökar ner och jag plockar, plockar och städar upp. Men idag var det bara jag och ingen annan. Tid tog det, men fint blev det! Väldigt skönt att helt plötsligt VETA var jag har saker och ting. Om så bara för idag...

Imorgon börjar ny vecka, vilken vi sitter och minutplanerar för tillfället för att få allt att gå i lås. I grova drag ser det ut som följer:
Måndag: Linda och barnen kommer hit (wiiii!!!!) drop-in-fika dagis och träning på kvällen
Tisdag: Kvalitetsdag med Linda och barnen samt Josse och Vibben
Onsdag: Träning, folk här på kvällen (myyyys)
Torsdag: Träning, 50-årskalas hos svärfar
Fredag: Spela åt några elever
Lördag-söndag: BLANKT! Lovely! DET ska vi ta vara på. Och träna lite kanske?!

Melodifestivalen tänker jag inte nämna överhuvudtaget. Inte värd att nämnas.

Veckan som gick, so far...

Och några frågor jag GÄRNA tar emot svar på... sist idag. Men först:
Helt plötsligt sitter jag här igen och konstaterar att det är fredag och var tog den här veckan vägen? Måndagen och tisdagen var i och för sig väldigt sega dagar p.g.a. stängt dagis och en Molly som varit sjuk och därför inte alls var som hon brukar. Men på tisdagen kom syster och systerdotter och det var fantastiskt för alla inblandade! Moa NJÖT av att ha kusinen här och riktigt sova-över-mys blev det på kvällen minsann.


Jag NJÖT av att ha syster här som kunde ta över en stund. På onsdagsmorgonen sa både jag och Jimmy hejdå till tjejerna och åkte hemifrån samtidigt. Lovely! Jag till gymmet för att i fred få köra en timma och Jimmy till jobbet, som vanligt. När träningen var klar gick jag till f.d. jobbet och assisterade en elev med piano. Hon ska sjunga nästa fredag kväll och jag har lovat spela åt henne. Det är vansinnigt roligt att få fixa med musik på det sättet! När flickorna Wetter och Karlsson gjort stan i Halmstad blev det en hel eftermiddag ute med picknick och ankmatning.


På kvällen begav sig Vaggerydsborna hem och vi återgick till vår vardag.
Igår fyllde Molly 1 år, men hon hade inte en susning om det. Men glad var hon i alla fall. Emellanåt. Här, tjusig som bara den, klätt på sig allt alldeles själv...



Tänk vad mycket som hänt på ett år!



Vi firade henne lite grann när Jimmy kom hem och vi hade en myyyysig familjekväll, tills barnen sov och Jimmy spelade innebandy. Då tog jag fram Yogamattan och kände på det 35 minuter. Skönt, men komiskt hur "ovig"/stel jag är egentligen. Men det kommer väl...

Dagen idag har tillbringats med kära vänner och såhär kära vänner är våra äldsta små!


I skrivande stund väntar kvällsmaten på att tillagas, Moa badar badkar, Molly lullar runt och försöker slänga allt som finns i badkaret och vi njuter av att det är fredag. Imorgon är MIN dag. 9:04 går tåget till Helsingborg och väskan är packad med träningskläder, "Vänner" på DVD, hur många böcker som helst (jag kan inte välja), tidningar och resegodis. Det ska bli underbart!

Några angenäma frågor jag filurar på, och gärna tar emot svar på:
1. Om du hade fått en heldag att göra "vad du vill" på (inom rimliga gränser då, inte käka middag med David Beckham eller nå´n annan tönt typ), vad hade du gjort då?
2. Om en god fe kom till dig och gav dig 2000:- som du fick på ett villkor, att du spenderar dem på dig själv, vad hade du gjort då?
3. Om du, som är småbarnsförälder, fick välja mellan att någon kom hem och städade ditt hem och du "tog hand om" din barn eller att denna någon tog med sig alla barnen hemifrån så att du i lugn och ro fick städa hela ditt hem i fred vad hade du valt då?

Det var nog det. Nu blir det helg!

Helgen som gick

Visst är det fantastiskt med helg! Varje gång. I princip i alla fall. Den här helgen har inte varit ett undantag. Fredagen avnjöts med känslan av fredag och igår var huvudattraktionen Mollys kalas. På förmiddagen var jag och tränade och handlade och väl hemma var jag full av energi och laddad för kalas. Medan jag bakade frallor skickade jag ut Jimmy för att springa. Det börjar bli dags att han kommer igång han också tycker jag! Innan gästerna, som vid detta kalas bestod av Jimmys familj, ankom fixade jag det sista...


Huvudpersonen var sådär intresserad av paket. Som tur är har hon en far och en syster som är intresserade åt henne också, så alla paket blev öppnade. Jag fick dock öppna mina själv vilka bestod av vin av gammelsvärmor och gammelsvärfar, kläder och smycken av svärfar med flickvän samt ett spel av svåger med flickvän. Man tackar så hjärtligt! Molly fick en massa saker, till exempel leksaker och kläder av sin farfar med flickvän, leksaker och kläder av sin farbror med flickvän, kläder av sin farmor och prydnadssak och pengar av sin gammelfarmor och gammelfarfar.


Såhär fin tårta fick hon inte äta. Men vi andra fick! Jag är av den åsikten att små barn inte behöver äta sötsaker alls när de inte vet vad det är och inte efterfrågar, men vi andra njöt av den. Moa åt hallon. Och strössel.


Den del av vår familj som var medvetna om att det var kalas.


Bus vid fikabordet av svåger med flickvän samt farfars flickvän.

Vid 18-tiden var vårt mysiga Mollykalas över och jag och Moa gick ut och åkte lite rutschkana för att rasta henne lite innan läggning.

Idag hade jag sovmorgon och Jimmy Mollymorgon och efter frukost begav vi oss till Ullared. Molly gjorde skodebut ute, vilket var succé, då hon måste dra ner på tempot lite när hon går...


Våra fantastiskt fina tjejer på väg!


Framme i Gekås hann vi gå i relativ lugn och ro i ungefär 45 minuter innan vi gav upp. Men tack vare att det inte var mycket folk, samt att Molly underhölls med hjälp av diverse leksaker som byttes ut efterhand de blev tråkiga innan de till sist lämnades tillbaka, gick det fort att hitta det vi skulle ha. Ut från varuhuset utan kö och in i restaurangen mitt emot för lunch. När maten var uppäten hamnade barnen i lekhörnan och vi blev sittande med Aftonbladet och så småningom även kaffe och semla... Det tråkiga med att leva sunt och inte äta sött är att när man väl gör det, så smakar det inte alls så gott som man hade för sig att det gjorde. Men det var mysigt! Molly roade hela stället när hon sprang runt överallt. Nej, hon hade inga skor på sig då...

I eftermiddag gjorde jag och tjejerna Vallåskyrkans besökare uppmärksamma på vilka vi är. Framförallt Molly. Låt barnen komma till mig sa Jesus... eller?! Jag har aldrig sprungit så mycket under en gudstjänst som idag, och då har jag ändå varit på en del... Men Molly var tyst i alla fall. Förutom när hon välte en hög pall över sig så att tanterna satte i halsen... Nu vet i alla fall alla som var där vilka vi är. Hem till Jimmy som fått 90 minuters städtid och försöka få i barnen lite middag. Idag har Jimmy fått upp ögonen för vad "att plocka" innebär. "Bara plockandet tar ju en halvtimma innan man kan börja städa!!!!". Tack! min älskling. Mitt under middag och Chelsea-Liverpool på datorn blir Molly dålig och eftermiddagen/kvällens planer raderas snabbt. Jag tar Moa-ansvar för att hålla henne borta från lillasyster som är JÄTTEsjuk och Jimmy tar Molly framför matchen. Stackars Jimmy kunde inte jubla när botten-Liverpool vann över toppen-Chelsea då han satt med utslagen Molly i famnen, men glad inombords blev han.

Och jaa... nu sitter vi här, jag med svart dator, Jimmy med vit. En dotter i soffan bredvid, sovandes och en i sängen. Lugn, ro, söndagskväll och fotboll på tv:n. Veckan som kommer har blandat att bjuda på.

Måndag: dagis stängt, jag ensam till 19. Vad hitta på? Vågar inte boka något. Det beror på Mollys tillstånd.
Tisdag: Vad hitta på fram till 16? Då kommer nämligen syster och systerdotter som missade Mollys kalas förra helgen p.g.a. sjuka.
Onsdag: Kvalitetstid med syster och systerdotter.
Torsdag: Molly fyller 1 år!!!
Fredag: Städ och helgladdning. Allmänt mys.
Lördag: Helsingborg!!! Jag är borta 9-19 eftersom att Jimmy jobbar hela söndagen.
Söndag: Ensam 8:30-20??21??

Vad jag ska göra i Helsingborg? Jo, jag fick ett presentkort på mysdag hos familjen Jonsson/Grund när de firade mig. Följande ingår:
*transfer till och från Knutpunkten
*valfri lunch/middag
*kaffe, fika
*relax med bastu och/eller bad samt träningsmöjligheter. OBS måste förbokas
*slappande i soffan
*filmvisning om så önskas
*promenad i skog och/eller hav (behöver ej förbokas)

Promenad i hav ser jag fram emot!
Vad sägs om det?! De hade kunnat öppna spa ju! För uttröttade tvåbarnsmammor... hahhaa... Nä, jag är inte så trött, men skönt ska det bli!
Nu har jag skrivit på tok för mycket. Enough!

Fredag!!!

Jag älskar fredagar. Det är den absolut bästa dagen på hela veckan utan tvekan. Det gör ingenting att vara ensam med barnen då, för jag vet att Jimmy kommer hem i bra tid och att helgen nalkas liksom. Idag på morgonen plockade och fixade jag med allt och inget och barnen var ovanligt tysta när jag diskade i köket. Detta pågick samtidigt i rummet intill...

Moa behöver man aldrig oroa sig för, hon satt och läste bok. Men Molly.... jaa... Till och med Moa har slutat säga till henne nu. Här möblerar hon om i mitt före detta "blomsterarrangemang" jag hade på bordet... Bara fatet kvar.
Fraserna som brukar höras allt som oftast från den äldsta till den yngsta är "Men Molly då!" (kommer från mig) samt "Absolut INTE!" (kommer från Jimmy).

Efter morgon- och förmiddagsfix bar det av till Bettan med barn. Mycket barn blir det!
Full fart i lekrummet med alla fyra. Tre månader mellan Moa och Wilmer precis som mellan Molly och Ronja. Snacka om att tajma!


Fruktsallad!


De största läser bok.


Eftermiddagen här hemma har gått till allt som hemma hör till. Disk, plock, städ, bak, fix. Nu är klockan 19:14 och det lilla yrvädret sover. Lugnt och skönt med andra ord. Den stora brisen sitter här intill i sin pyjamas och myser med mig. Karlen står i köket och lagar mat till mig. Det gillar vi. Sedan blir det Let´s dance, popcorn och kanske, kanske ett glas rött. Det är ju fredag!

Helgen för övrigt går till Mollykalas med Jimmys familj, en del träning samt en sväng till Ullared. Nice!

Jordbävning!

Tänk vad lite jordbävning och jordskalv kan göra i en obalanserad tillvaro. Med risk för att bli för personlig, dock inte privat, måste jag bara förklara läget lite. Det är ju inte direkt någon hemlighet att vi har haft och har MYCKET. Eller rättare sagt, Jimmy har mycket och jag har "ingenting"... Om han fick välja mellan tid och pengar hade han valt tid och jag tvärtom. Så att jag kan GÖRA någonting den oändliga tid då jag "bara" går hemma och gör "ingenting". Tänk att kunna dra till Gekås, eller IKEA, Vaggeryd, Åhus eller Busfabriken varenda dag om man hade lust! Då hade det varit lättare att vara mammaledig. Kanske...?

I julas någon gång tog det stopp av en massa droppar som fick bägaren att rinna över och vi insåg väl båda att vår tillvaro just då måste göras något åt. Det är i princip aldrig särskilt roligt att prata om sådant som är jobbigt, tar energi och kan göra ont. Vi hade liksom ingen balans mellan jobb, plugg, barn, hushållssysslor, "egentid", jobb igen och sömnbrist. Sagt och motvilligt gjort blev det ett antal jordbävningar, mycket konstruktiva sådana och helt plötsligt känns år 2011 som det bästa året på länge. Vi har överenskommelser oss emellan med pepp och stöttning och orka tillsammans och allt vad det är. Det är vi mot världen och vi är starka! Och vi är nöjda! Det är det viktiga! Bort med det som tar energi. Prioritera varandra utifrån de förutsättningar som är och slösa inte den lilla tillsammanstiden vi faktiskt har till att gnälla och tjura. Och låt vara att det inte är rättvist. Så är det. Och det känns så himla bra just nu. Oftast ser våra veckor ut som följer:
Måndag: Jag ensam 7:30-19:30. Moa dagis 9-14. När Jimmy kommer hem smiter jag iväg och kör ett hårt pass på gymmet innan de stänger 21. Det är min lön efter en lång dag.
Tisdag: Jag ensam 7:30-21 med båda barnen.

Måndag och tisdag känns det lite som att vara ensamstående. Jag har alla måltider själv med barnen, jag har morgonfix, mitt-på-dagen-fix, kvällsfix och nattning. Men det går bra, just för att det måste göra det!

Onsdag och torsdag är lyxiga dagar! Då kommer Jimmy redan vid 17 eller 17:30. Det är så skönt att ha honom hemma de timmar på eftermiddagen som oftast är svårast att få att gå fram till nattning. När barnen sover åker han igen på torsdagen, men det gör inget. Då kan jag Yoga, sitta vid datorn eller bädda ner mig framför tv:n.

Fredag-söndag tar vi helg. Trots att jag har barnen själv på fredagen fram till 16 är det helgstämning och helgen delar vi på. Ibland är Jimmy borta, ibland jag. Allt för att ladda. Skillnaden är att när Jimmy är borta helgtid är det oftast jobb.

Mmm.. nog om det. Så är livet och jag njuter! Barnen är hur goa som helst trots full fart och tandsprickning. Molly kan numera klättra upp både i säng och soffa och leker och fixar och donar hur mycket som helst. Det bästa av allt är när de leker tillsammans vilket händer mer och mer för varje dag. Fantastiskt! De är underbara! Här är till exempel Molly in action igår, hoppandes i sängen med min bikini på sig. Hon ÄLSKAR kläder... och att köra vagn... I morse körde hon runt med Moas potta!


Moa för den delen är numera blöjfri dagtid vilket är fantastiskt! Hon har blivit så stor! Det är så mysigt att sitta och prata med henne om allt och ingenting, eller rita, baka, ja... det mesta! I skrivande stund har jag inte jättestort sug efter att börja jobba igen faktiskt...

Just nu provar Molly igenom sin ytterklädeslåda, Moa är på dagis en timma till och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. I förmiddags blev det en timma på löpbandet när Molly var i barnvakten på gymmet. Fantastiskt! Trots Jimmys elever som har stenkoll på mig och rapporterar allt jag gör och inte gör till honom.... Men det är bra. Då kämpar jag desto hårdare! Nä... enough för idag!

RSS 2.0