Back in reality!

Jag är ledsen ni som inte kan/vill höra sanningen alla gånger, men jag måste medge att komma tillbaka till vardagen, ensamheten, pissvädret, det var som en käftsmäll! Men nu har vi nog fått grepp om tillvaron igen, ruskar på huvudet och kommer ihåg, att just det, det var såhär det var. Det är såhär man gör. Det är såhär vårt liv egentligen ser ut! Också njuter vi av det istället. Och när det någon gång blir tyst och lugnt, då drömmer vi oss tillbaka till det som faktiskt bara utspelade sig för en enda ynka vecka sedan!

Ibland behöver "stor" (nä, hon är inte stor, bara 2, men i detta sammanhang är hon den stora), vara liten. Då får liten bli stor. Stolsbyte på gång!


Dagen idag är fredag. En fantastisk fredag! Trots ensamhet 8-17. Ett stort och ödmjukt tack till den lilla som varit så vänlig och sovit till 6 idag. Möjligt att de tre tänder som dykt upp de senaste 8 dagarna varit anledning till de tidiga "mornarna" (det är NATT 2:52, men i alla fall). Vem vet?

Hela dagen idag har tjejerna lekt helt fantastiskt bra! Alla medel är tillåtna när lugn och ro och tidningsläsning smäller högt en fredag "förmiddag"...
Här har de hittat en lek som båda uppskattade STORT. Jag stängde dörren och fortsatte med tidningen. Lovely!


När Molly, timman efter detta kort togs, sov, hade jag och Moa kvalitetstid med vattenfärg och fika inne hos grannen som lägligt nog är sjukskriven med foten i paket. Så mysigt! Och perfekt med loftgång, då Molly bara rullades en dörr åt vänster och fortsatte sova i den sköna uteluften.

In för lunch och Molly roar sig med att stå och leka med allt. Först sitta ner och trycka på knappen, sedan ställa sig upp och dansa till musiken, sedan sätta sig ner igen och ställa sig... Gymnastik på högsta nivå!


Och på tal om gymnastik gör Moa, 2,5 år gammal, kullerbyttor. Själv! Utan någon som helst hjälp! Bättre än Jimmys elever påstår han. De börjar bli "stora" ju! Fantastiskt!

Klockan är en kvart före gröt och nattning och därefter blir det tacos (som vanligt), rödvin och Idol. Det ska bli underbart! Jag och Jimmy har knappt pratat med varandra sedan vi lämnade bilen på parkeringen tisdag morgon. Sådan är vår verklighet. Den där käftsmällen. Men inte ikväll!

Helgen som ligger framför är en skön helg. Obokad lördag och Vaggerydskalas på söndag. Och där blir vi kvar. Jag och tjejerna söndag - ?? lördag kanske. Och Jimmy onsdag kväll - ?? Gott. Det är bra att ha en man som är lärare när det är lov ;)

Liverpool!

I am a good wife! Det har jag fått höra några gånger i helgen som varit. Och jag kan väl inte annat än att hålla med. Här kommer en liten redogörelse för vår lilla 25-årspresent-semester. I torsdags kväll fick Jimmy äntligen veta att vi skulle åka dagen därpå och en slutlig koll över packning samt jobb till vikarien skulle fixas.


På torsdagen blev han upphämtad på jobbet av mig och tjejerna och vi åkte till ett snöigt Vaggeryd för att tillbringa en natt där. På fredag morgon efter frukost fick Jimmy ännu fler paket, vilka avslöjade vart vi slutligen skulle hamna. Vid det laget trodde Jimmy att vi skulle antingen på Finlandskryssning eller till Rom. Så här glad blev han när han fick veta att vi skulle till hans drömmars stad Liverpool och se matchen Liverpool-Blackburn:


Sagt och gjort. Vi packade om. Jimmy hade en del att packa ur sin första packning med alla mina snedspår och nya väskor fick ta över den packning vi behövde och 11:02 körde vi från Vaggeryd mot Skavsta. Eftersom jag ville att vi skulle flyga direkt till Liverpool och inte till London och behöva ta oss därifrån var vi tvungna att flyga från Nyköping, men det gjorde inget. Det är fantastiskt härligt att få sitta i en bil helt utan missnöjda barn och äta massa godis och lyssna på musik och bestämma allt själva. Flyget från Skavsta gick vid 5-tiden och då hade vi avnjutit god mat och dryck på flygplatsen och var väldigt laddade!
Fredagkvällen ägnade vi åt att hitta hotellet, vilket inte var några problem alls, samt att få i oss lite mat. Vi bodde precis vid Albert Dock-området så det blev en restaurang där första kvällen innan vi stensomnade i fantastiska hotellsängar! Lite komiskt var dock att vi fått fel bokning, så vi hade varsitt trippelrum till vårt förfogande... Hade kanske kunnat vara bra att ha om Liverpool förlorat så Jimmy behövde få vara ifred... Men vi nöjde oss med ett rum.

Lördagen ägnade vi åt att gå på stan. Det fanns mycket att titta på, men vi handlade inte särskilt mycket, mer än i denna affär där vi säkert tillbringade två timmar!


Kaffe på Starbucks ett måste! Sitta och titta på folk, och själv välja när vi går vart, det är känsla det!


Hela söndagen ägnades åt fotboll. Vi ställde ingen klocka och njöt av att få sova tills vi vaknade och inte tills vi blev väckta och efter frukost började vi bege oss åt Anfield. Det var en härlig stämning där, tyckte till och med jag, som för övrigt inte blev särskilt imponerad av stället. Mindre än Örjansvall typ, och helt vanliga småpojkar som sprang runt och spelade fotboll... Jimmy var såklart av en helt annan åsikt... Före matchen satt vi i Reds bar och Jimmy var 10 år gammal igen och det var julafton...


Såhär nära planen satt vi, och detta var tydligen något som skulle fotas. Matchen sändes på tv och förhoppningsvis visade de inte den del av publiken där vi satt när Liverpool gjorde först 1-0 och sedan 2-1, för när alla andra stod upp och hoppade av glädje med sina halsdukar, då satt jag lugnt ner och åt muffins...


2-1 blev slutresultatet och det var väldigt roligt att få dela denna upplevelse med Jimmy, även om Anfield och grabbarna i Liverpool gått från helgonstatus till helt vanlig plats och helt vanligt folk för min del...


Söndagskvällen var vi ganska slut och åt lite gott på hotellet innan vi gick upp och bäddade ner oss och ägnade kvällen åt spel, prat, dricka och snacks innan vi fortsatte njuta av ostörd sömn.


Igår, måndag, när vi checkat ut, lämnade vi kvar väskorna på hotellet och begav oss åter ut och gå, gå, gå, gå, i staden och till sist till shoppingcentret i stan där vi bara strosade och insöp atmosfären. Nästan lite vår i luften och allmän lyx av kvalitetstid för mig och Jimmy.

Innan vi började röra oss mot flygplatsen satt vi och gottade oss i solen längst upp på köpcentret samt njöt av italiensk mat. Tillbaka på flygplatsen och vid 20:12 lokal tid lyfte vi från Jimmys favoritstad. Jag gillar inte att medge det, men staden tilltalade mig väldigt mycket, så dit åker vi nog båda tillbaka lika gärna.

23:30 började vi vår bilfärd den sista biten och 04:10 parkerade vi här hemma. Dagen idag (tisdag) är förmodligen en tung dag för Jimmy, som började jobba vid 8. Tack vare att han missat att ställa om klockan sedan den engelska tiden, ringde alarmet en timma för sent och han fick lite stressigt i morse... men, men. Själv sitter jag och väntar på att mamma ska komma ner med barnen som varit i Vaggeryd sedan vi åkte. Det ska bli härligt att träffa dem igen! Slutsatsen av helgen är att semester är att göra det man själv vill när man vill. Sova, shoppa, slöa, äta.... ja.

Och förresten är det vänstertrafik i England. Om någon missat det. I rulltrapporna också...

Bkaösdfjeilkj

Typ. Så mycket att skriva, så lite hjärna som fungerar. Som ni säkert sett på FB om inte annat, så sover inte vi. Molly har satt i system att vakna på natten. "Tänd inga lampor". "Visa att det är natt". Jo... Det är klart att jag inte tänder några lampor eller sätter mig och leker! Men det är inte så att hon fint sussar vidare för att hon ser att det är mörkt... Några nätter/morgnar har hon kunnat slumra om i vår famn, men bara när man sitter / halvligger med henne, och då vågar jag inte somna. Tänk om jag tappar henne! Därav mitt zombieliknande tillstånd för tillfället. Moa vaknar en gång per natt. Kommer in till oss. Somnar om. Thank you. Nog om det. Det är som det är.

Kuvertjakten är nu slut. Igår kväll fick Jimmy veta att vi åker idag. Att han är ledig från jobbet med vikarie insatt imorgon och på måndag och att vi kommer tillbaka till Halmstad natten till tisdag. Det är vad han vet. Med lite logik listade han ut att om inte barnvakterna kommer hit, kommer vi att åka till barnvakterna, så han vet nu om vår första anhalt; Vaggeryd. Så idag 17:00 hämtar jag och tjejerna upp Jimmy på jobbet och åker till de Småländska skogarna för att lämna barn och "sova" en natt innan vi åker till destination D. Vart det är får han inte veta förrän då. Timing eller inte att det är nu vi ska iväg vet jag inte. Antingen ser man det som att SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT med 3 nätter OSTÖRD sömn! Och dagar förmodligen. Eller som att det är synd att vår love-weekend blir "förstörd" av två übertrötta vi. Jag väljer att se det som skönt!

Kanske, kanske slänger jag in ett inlägg imorgon fredag när Jimmy fått veta vart vi ska innan vi drar. Ska försöka. Ha det gott tills dess. Och ni som kan; SOV!

En perfekt måndag!

Utifrån våra nuvarande förutsättningar, har denna måndag varit perfekt. Om man bortser från den lilla detalj att Molly skulle upp 4:17 och det var min tur att ta henne...
Jimmy var borta 7:45-18:30 idag och vi tjejer har gjort följande:
9:00 lämnade vi Moa på dagis för att ta en långpromenad med Elisabeth och Ronja i den härliga hösten.
11:00 kom vi hem och drack kaffe, pysslade lite, lekte lite, tvättade och diskade lite fram till lunch.
13:00 var lunch m.m. avklarat och Molly somnade i vagnen ute efter "aj-jag-får-framtänder-strul" och jag kunde sitta lite vid datorn och ladda för den "tunga" delen av måndagen, nämligen den med två eftermiddagströtta små.
14:00 hämtade vi Moa och begav oss till Leni och Rune (Jimmys farmor och farfar) för att lämna av Molly. Jag och Moa åkte vidare med buss till stan.
15:00 var jag och Moa på rytmik på biblioteket. Snacka om kvalitetstid med stora som man aldrig, aldrig, ALDRIG annars har! Buss tillbaka och lite middag hos Leni och Rune innan vi traskade hemåt.
17:45 kom vi hem. Gungade lite och kom in vid 18:15 och 18:30 kom Jimmy hem, tidigare än väntat, vilket aldrig tidigare hänt och det var en trevlig överraskning!
19:45 sov båda tjejerna och nu NJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUTER vi i soffan. Måndagen är till ända! Barnen sover. NÅGRA timmars sömn borde ligga framför i alla fall och imorgon är det tisdag. Och det är skönt, för då är det en hel vecka till nästa tisdag...

Efter 25årshelgen

Nu kan man ändå säga att Jimmys 25årshelg är över. Presenten, att vi ska åka någonstans någon gång, har inte trätt i kraft ännu, och Jimmy fortsätter att öppna kuvert, efter kuvert, efter kuvert, efter kuvert.... ja. Så DET har han ju kvar, men kalasen "rätt helg" är över. Återstår gör ett kalas, nästa lördag. Kalaset nu i helgen såg ut ungefär såhär:

Tjejerna superfina i svarta klänningar, kvällen till ära.

Gästerna fick smaka trerätters och barnen skötte sig exemplariskt. 19:30 sov de, och vi kunde fortsätta njuta av mat, dryck och trevligt sällskap.


Dagen igår var en intensiv dag, trots att den till en början var obokad. Vi började förmiddagen på Eurostop. Hem för lunch, upp till flygstaden för att få välja ut skor till barnen (tack snälla farmor!). Väl på flygstaden skulle Jimmy köpa mössa och inne i sportbutiken fick Moa syn på en cykel som hon bara absolut jättegärna ville ha. Då fick hon den av farmor. Vilken lycka! Obetalbar blick i hennes ögon! In med cykel, utöver barnvagn, sulky, picknickpackning och två hundra ballonger och iväg till ön.

Där blev det mellanmålsutflykt med familjen Bjarneborg-Dellgren. Fantastiskt väder och fantastiskt sällskap!


Väl hemma var ju Moa tvungen att cykla. Och cykla. Och cykla... En så lycklig tjej! Det är tur att man har människor i sin omgivning som kan hjälpa till när man inte har så mycket att leva på själva...


Även Molly fick skor av farmor.


I skrivande stund är det dags för mig och Molly att bege oss till badhuset och babysim. Moa och Jimmy får stanna hemma idag. Veckan som ligger framför är en fullspäckad sådan. IGEN! Men, men. Det är väl bra att ha saker att göra. Vi ska på en massa teatrar och rytmik på bibblan, en hel del träning står på programmet och sen lär det bli en del förberedelser för helgens kalas!

25årsdagen!

Förutom början och slutet på Jimmys 25årsdag, var dagen ungefär precis som vilken dag som helst. I alla fall för mig och tjejerna. Men såhär började dagen;

Sång och paket på sängen med den traditionsenliga kalasyoggin till frukost. MUMS! Det blev inte så många paket för herr Karlsson i år eftersom han får en "stor" present, nämligen en liten "åk-iväg" med frugan, av mig. Han vet ATT vi ska åka. Men han vet inte vart. Han vet inte när. Så varje dag kommer han att få ett kuvert med ledtrådar samt packlista. Från och med igår ska väskan vara packad, och han ska vara beredd att åka när jag säger till. Så det så.

Vi ägnade dagen åt olika saker. Jimmy fick ta sig till jobbet i en bil FULL av ballonger (hahahahaha), Moa var på dagis och jag och Molly på gymmet. Lovely. Hem, lunch, sova lunch, hämta Moa och ett skönt besök av kära Elin. När Jimmy kom hem vid 17:30 (borde man inte vara ledig på sin födelsedag?) fick han ta tjejerna så att jag kunde förbereda för kvällen.

Barnen förstod precis vad som gällde och somnade 19:05 båda två och vi kunde fira. Trerätters med GOD mat och dryck i kombination med djupa samtal och skön musik stod på schemat. En helt perfekt kväll helt enkelt!


I skrivande stund sover Molly i vagnen ute, Moa sitter i badet och jag sitter här. Fantastiskt. Mina barn är "A-barn" idag. De har lekt och roat sig själva i princip hela dagen. Jag har förberett och förberett och förberett för kvällens happening, då är det nämligen Jimmys familjs tur att kalasa. Med trerätters och allt som hör där till. Kalas, kalas, kalas. Nästa helg är det min familjs tur att fira. Sedan får det nog räcka.

Inför 25årsdagen...

Imorgon är det alltså dags för min toyboy att fylla 25. Därav en hel massa fix och plock och don och hemlighetsmakeri hela veckan vilket fyllt mina dagar till MAX. Nu är det sista fixat och vi ska bara invänta morgonen. Nätterna på det här stället är inte helt roliga och dagarna börjar runt 5-tiden. Ännu mindre roligt lär det bli när klockan ska ändras och dagarna börjar vid 4 istället... men det tar vi då. Det gör tydligen ont att få framtänder och de är kanske, kanske uppe om 2 veckor?
Idag har jag och Molly varit på gymmet, födelsedagsfixat och när vi hämtat Moa blev det sjukhuset. Moa fick vara hemma med farmor och Mollys blåsljud skulle kollas upp. Det såg bra ut, så nu är hon friskförklarad på den fronten. Skönt! Storhandling inför födelsedagen och dess festligheter och ikväll har jag fortsatt födelsedagsfixa. Det är ju så roligt!! :) Roligare än att fylla år själv nästan. Hur ska vi fira då? Jaaa... Dagen D blir med familjen Karlsson, alltså "bara" vi och sedan blir det middag med Jimmys familj på fredag kväll. Min familj förlänger födelsedagen genom att fira nästa helg. Kul att sprida ut det lite så att det håller i sig längre! Tjuvstarten gick visserligen idag då Jimmy är i tidningen med anledning av sin födelsedag. Det är INTE jag som svarat på frågorna som står där... Bara så ni vet.
En liten flash-back. För 5 år sedan hade jag fått syn på den där mörke killen som läste första året på lärarprogrammet och dagen som imorgon skulle vi gå till kåren och därför var vi på stan. Inte tillsammans dock, för vi var bara i "kik-stadiet", men vi sprang på varandra. Jag hade köpt en helt ny outfit, jeans, linne, smycken, smink, allt och Jimmy var så lycklig för att han fick handla på systemet. Det var tider det... Eller? Idag fick han visa leg när han skulle köpa öl på ica. Så kan det vara.
Hjärnan är lite splittrad just nu med tanke på det som ligger framför, så jag ska inte ta er tid mer än så här. Och eftersom att det är blogg INFÖR kan jag inte heller visa några bilder idag. Men imorgon kanske?! :)

Bilder... mest

God afton. Dags att visa lite bilder från en fullkomligt perfekt helg. Eller något. När man utnyttjar fredag kväll blir helgen lång. Och skön. Fredag kväll utnyttjade vi till parmiddag. 5 par. 10 vuxna och 5 barn. Mycket trevligt. Typ såhär trevligt:

Systrar med varsitt lånebarn.


Mat!

Och efterrätt!
Kvällen tog slut ungefär ganska exakt 03:00 efter mat, dryck, sång, musik och playstation. Vid 6 gick jag upp med Molly som tyckte att lördagen började då. Vid 8:45 släppte vi in två av vilddjuren för att väcka en av de lyckliga få som fick sova någon timma mer än de 3 jag sov... Inte helt uppskattat.


Lördagen ägnades åt familjen Johansson-Mårtensson som stannade hela dagen! Lyckliga Millie i sin vagn:



Underbar promenad i det härliga vädret och picknick vid lekplatsen vid mellanmålsdags.


Taskig balans hos herr Karlsson och kill i magen hos storasystrarna.


Lördagskvällen och gemenskapshelgen avslutades med pizza innan skåningarna åkte hem och jag gick och la mig 20:30.

Idag har vi gjort ingenting. Fantastiskt! Lite babysim i och för sig, men mest "ingenting".


Nu är vi ganska slut, det är söndagkväll och vi kikar framåt i veckan som kommer. En ganska full sådan. Nu igen! Men det är rooooooooooooooooooooligt!!!!!!

Nytt liv!

Då var det dags att ställa om sig igen. Från att ha fått hem maken vid senast klockan 15 varje dag utan tisdag får jag nu vänja mig vid att vara själv med barnen till 18:45 måndag och tisdag och ca 17 onsdag-fredag. Jag har varit bortskämd! Det är alltså dags för Jimmy att börja jobba heltid. Dagen idag har varit en jättebra måndag. Det är skönt att börja veckan så! Kanske för att jag damp i säng redan 21:30 igår?! Efter att ha lämnat Moa klockan 9 idag blev det först en långpromenad med bästa Bettan i det underbara vädret! Jag hade lätt kunnat ha sådant väder året runt! Frisk luft, lagom temperatur, lite småblek sol men ändå blå himmel. Jag reflekterar som bäst den där promenaden på måndagmorgonen. Det är riktigt skönt! Jag hade kunnat gå och gå och gå och gå och... ja. Men till slut gick vi alltså hem, jag och Molly och fick en massa hemma-göra gjort. Allmänt plock, disk, mellanmål och en och annan (läs två miljoner) maskin tvätt.


Efter lunch när Molly sov middag hann jag med ett "hemma-gym-pass" samt förbereda middagen som vi skulle ha i eftermiddag. Vid 14 var det dags att hämta Moa där det också var dropinfika idag, kanelbullens dag till ära. Alltid trevligt att kunna sitta ner och prata lite mer än vad man hinner vid en vanlig hämtning. Hem, upp med väskor, in med vagn och sedan försöka få med sig Moa upp från sandlådan. Lättare sagt än gjort, så hon fick sitta där en stund. I eftermiddag har vi haft jättetrevligt besök av Helen och dottern Moa. Helt kanon med sällskap och lekkamrat trots vissa trötta inslag från min Moa. Kompisen Moa kom och letade efter min Moa och ville att hon skulle komma och leka när Moa hade följt med mig för att byta blöja på Molly varpå min Moa svarade "Nej, jag är blyg". Men sedan kom de igång igen. Mysigt. När de åkt hem blev det middag för oss och timman därpå tills Jimmy kom hem var ganska lång. Lite böcker för Moas del och påsklämmor för Mollys fick tiden att gå och vid 18:45 var Jimmy hemma och kvällsrutinerna igånhg. 19:20 sov båda två och nu pustar vi båda ut efter en lång dag. Snart blir det soffan innan sista hållplatsen, sängen, för idag. Det är en ännu längre dag imorgon eftersom att Moa inte är på dagis då... På tal om Moa är hon världens trotsigaste just nu och jag försöker skratta inombords åt henne, tänka att det är ännu värre för henne själv, och tyst räkna till 10 varje gång utbrotten slår till. Det gäller att visa vem som bestämmer, eller något...

Veckan som kommer är lika intensiv som dagen idag. Ganska skönt faktiskt!
Tis: Lunch hos g-farmor och g-farfar och sedan teater med Moa medan Molly får stanna kvar hos g-farföräldrarna. Ev. kören för oss tre tjejer på kvällen.
Ons: Träning, ev. träff med Mollys kompis Tilda på stadsbondgården, ev. kommer mor med bilen (hoppas! saknar den!)
Tors: Träning, BVC, babyrytmik, barnrytmik
Fre: Teater med Moa, massa folk här på kvällen (Lovely!) inklusive världens bästa övernattare!!!
Lör: Övernattarna stannar heeeeeeeeeeeeeeeeeela dagen!!! :)
Sön: Pusta ut och babysimma.

Där är min vecka 40 som jag gick och la mig tidigt för igår. Det får jag nog göra idag också...

Ps. Om du undrar ang. träningen så har jag som mål att ha kommit till en viss vikt när Jimmy fyller år (nästa torsdag). Därav all träning... Än så länge har jag tappat 6 kg på 6 veckor. 15 kg sedan Molly föddes. Så snart är gravidkilona borta!

Du är världens bästa fru!

Alla kategorier! Det var Jimmys första ord denna dag när han kom in i köket efter en sovmorgon lagom till en färdiglagad lunchbuffé med diverse läckerheter. Jodå, vill jag så kan jag. Igår var nämligen Jimmy iväg från 7:30 på morgonen till 04:10 idag på morgonen. Anledning? Först jobb såklart, och sedan lite partajande med HBK-kollegorna med start 15:00. Jag kapitulerade och bad mamma komma ner och göra oss sällskap. Lovely! Det är så skönt att slippa hålla hela ansvaret själv hela dagen, kvällen och natten. Nu slapp jag dagen och kvällen. När kvällen var till ända efter kvalitetsdag med mamsen åkte hon hemåt de småländska skogarna. Vi ägnade dagen åt stros på staden, dock inte i några affärer, utan mest på torget och diverse gå-balans-gång-ställen. Därefter begav jag och Molly oss till Fyllinge för mysig höstpromenad "på landet" med Lina och Tilda. Jättetrevligt! Hem lagom till mellanmål, handla, flytta bilstolar och underhålla supersur trotshög tills det var dags för kvällsrutiner. Bilstolarna skulle flyttas p.g.a. att vår kära bil inte mår bra och skulle följa med hem till Småland en sväng för helkroppsundersökning. Jag saknar den! 940:n vi får låna under tiden är inget rolig... Anyway.

När tacosen var intagen vid 20:30-tiden begav sig mor hemåt och jag satt i soffan i all min ensamhet och åt godis och kikade på Idol. Jätteensamt!!! Kanske för att jag visste att Jimmy inte skulle komma hem på lääääääääääääääänge. Eller för att hans mobil inte fungerade. Eller för att kontrasten mellan mammasällskap och inget mammasällskap blev för stor. Eller?! Ja. Jag kan inte sova när jag vet att Jimmy är ute på stan. Det händer så mycket skit där. Kan bara tänka mig hur det kommer bli sedan när man vet att ens barn är där ute. Shit alltså! Vid 4:10 kom han alltså hem och 5:30 skulle Molly upp. 90 minuters djupsömn till mig. Moa ville upp 6:20 också var dagen igång. Klockan är i skrivande stund bara 13:03 men vi har redan hunnit med hur mycket som helst! Just nu sover Molly middag, Moa vilar i sin säng, Jimmy är på dass och jag ska lägga mig och vila lite jag också. Sedan är det Jimmys tur att serva. Då ska han ta tjejerna och gå till far sin. Vad jag ska göra då? Hmmm... Vill så mycket!!! Orkar jag? Jag vill/bör/ska i alla fall städa, springa, yoga, förbereda kvällens middag (för mig och min man) och kanske, kanske hinna sova lite också... Vi får se. Imorgon är jag ensam igen. 12-18. Men det fixar jag. Jag är ju världens bästa fru...

RSS 2.0