Back in reality!

Jag är ledsen ni som inte kan/vill höra sanningen alla gånger, men jag måste medge att komma tillbaka till vardagen, ensamheten, pissvädret, det var som en käftsmäll! Men nu har vi nog fått grepp om tillvaron igen, ruskar på huvudet och kommer ihåg, att just det, det var såhär det var. Det är såhär man gör. Det är såhär vårt liv egentligen ser ut! Också njuter vi av det istället. Och när det någon gång blir tyst och lugnt, då drömmer vi oss tillbaka till det som faktiskt bara utspelade sig för en enda ynka vecka sedan!

Ibland behöver "stor" (nä, hon är inte stor, bara 2, men i detta sammanhang är hon den stora), vara liten. Då får liten bli stor. Stolsbyte på gång!


Dagen idag är fredag. En fantastisk fredag! Trots ensamhet 8-17. Ett stort och ödmjukt tack till den lilla som varit så vänlig och sovit till 6 idag. Möjligt att de tre tänder som dykt upp de senaste 8 dagarna varit anledning till de tidiga "mornarna" (det är NATT 2:52, men i alla fall). Vem vet?

Hela dagen idag har tjejerna lekt helt fantastiskt bra! Alla medel är tillåtna när lugn och ro och tidningsläsning smäller högt en fredag "förmiddag"...
Här har de hittat en lek som båda uppskattade STORT. Jag stängde dörren och fortsatte med tidningen. Lovely!


När Molly, timman efter detta kort togs, sov, hade jag och Moa kvalitetstid med vattenfärg och fika inne hos grannen som lägligt nog är sjukskriven med foten i paket. Så mysigt! Och perfekt med loftgång, då Molly bara rullades en dörr åt vänster och fortsatte sova i den sköna uteluften.

In för lunch och Molly roar sig med att stå och leka med allt. Först sitta ner och trycka på knappen, sedan ställa sig upp och dansa till musiken, sedan sätta sig ner igen och ställa sig... Gymnastik på högsta nivå!


Och på tal om gymnastik gör Moa, 2,5 år gammal, kullerbyttor. Själv! Utan någon som helst hjälp! Bättre än Jimmys elever påstår han. De börjar bli "stora" ju! Fantastiskt!

Klockan är en kvart före gröt och nattning och därefter blir det tacos (som vanligt), rödvin och Idol. Det ska bli underbart! Jag och Jimmy har knappt pratat med varandra sedan vi lämnade bilen på parkeringen tisdag morgon. Sådan är vår verklighet. Den där käftsmällen. Men inte ikväll!

Helgen som ligger framför är en skön helg. Obokad lördag och Vaggerydskalas på söndag. Och där blir vi kvar. Jag och tjejerna söndag - ?? lördag kanske. Och Jimmy onsdag kväll - ?? Gott. Det är bra att ha en man som är lärare när det är lov ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0