Rapport 10 Mars 2007

Tja!
Då har man repat sig från årets influensa... eller... ja. Febern är borta, hostan och förkylningen kvar. Drygt! För nu vill jag börja träna!
Annars... allt rullar på. Ellen-gruppen har börjat sakta och försiktigt, ska bli skitkul när det kommit igång! Skolan ligger väl lite på is, det är ju så segt och ointressant det mesta... Spexet däremot närmar sig med stormsteg! Repade i torsdags, lät riktigt bra. Gott. Mina pojkar, ni är så duktiga. :)
Underbar helg också. Bara hemma! Hyrfilm och dipp igår. Lillebror och fotboll idag. Nu i alla fall. Melodifestival tills nu. När El Classico övertog tv-rummet förflyttade jag mig till köket och datorn... Ska väl slå mig ner i soffan med en bok så småningom, men inte riktigt än...
Längtar ut ur den gråa mars! Våren är värst. Helst höst, och sen kommer sommarn, vintern och allra sist våren. Men men, det är ju ett helt år tills det är vår nästa gång, man får se det så...

Puss alla jag inte hinner höra av mig till!
Nu ska jag spela taipei...

Gå hem och lägg dig

Jaa... då är man en av alla influensamänniskor då... Längesen jag var såhär sjuk... När man var liten var det ju inga dimmer att ha feber! Nu är man i princip död! Man vaknar på morgonen, byter från pyjamas och fleecefilt till mysbyxor och en annan fleecefilt, pillar i sig lite frukost, lägger sig i soffan. Sen ligger man där och plöjer kassa filmer, för att man inte orkar läsa eller anstränga sig mer. Än så länge har jag hunnit med: "Skruva den som Beckham", "Bäst i Sverige", "Crossroads" och två faktafilmer om litteraturhistoria. Man får inte se bra filmer när man är sjuk. Allt ska vara eländigt när man är sjuk.

Sjukdag nummer 4 idag. Eller ja, sen det bröt ut. Snorig och hostig har man ju varit i ca 3 veckor nu... Vart hos doktorn alla fall. Fått knark-hostmedicin. Tack doktorn. Hoppas den hjälper. "Hämta ut den här nu och gå hem och lägg dig". Ja doktorn. 300:- på apoteket, vilket klipp. Inte bara hosmedicin då, men allt annat som hör influensa-medicin till. Panodil och halstabletter osv osv osv.

Sambon är också sjuk. Sympatisjuk från början... men okej då, han är lite på-riktigt-sjuk nu... på väg i alla fall.

Missar ju så mycket. Framförallt spex-rep... men vad gör man. Suck


RSS 2.0