Förlåt J!!

....men ja vet inte va du heter i efternamn nu för tiden.... gå och gifta sig sådär.... hmpf... fast ja saknar dej härnere ändå!

Så gott att kunna sitta här och bara lyssna på musik och spela taipei och inte ha nåt dåligt samvete alls! För det finns typ ingenting som jag måste göra. Så underbart gott. Ja, man kan såga AUO:n på högskolan hur mycket man vill, men jag tackar den just nu att den är så seg och slapp... Efter så mycket slit hittills så är jag värd det! :) Även idag avnjuter jag en kväll ensam... det går bra att njuta när man vet att han kommer hem när som helst ;) Så idag väntar jag med teet tills han dyker upp... Spex för fullt, känns kanon-kalas! Och imorrn kommer älsklingen från Vgd! Så underbart kul det ska bli på alla sätt och vis! jaa... Segt i skolan, mycket spex, och allt känns bra! Och imorrn ska det planeras Ellen... :)
Kram alla som känner sig förtjänta av det.. ;)

Jag vet vad JAG vill...

... idag i alla fall... och det är väl det enda som räknas! Jag vill bli lärare. Och jag vill leva ihop med Jimmy. Bra. Då är det fastslaget. Behöver man inte grubbla mer på det!
Sitter ensam en fredagkväll och njuter av en stor kopp te och tystnad. X-box-kväll för grabbarna, så jag är ensam. Skönt faktiskt. Behöver det ibland. Tenta imorrn morgon. Ska väl kika lite på tv, sen blir det nog sängen... den är ju så skön!
Allmänt grått och trist annars... lååååååååååååååång väntan på våren känns det som! Tänk om man hade haft råd att åka iväg en vecka till solen nu. NU! Det är NU det behövs!
På tal om pengar ja. Optikern i förrgår, 3000:-. Jättekul. Och brorsan har fått jobb i Helsingborg. Så kan det va. I.H, jag saknar dig härnere! Och F.K också. Och E.J. Men snart ses vi ju! Eller... a... nästan snart. Mer eller mindre snart. Nä, nu ska jag slå in paket till svärfar. Imorrn blir det hektiskt... tenta kl 9, spexmöte kl 12, kalas kl 14 och fest kl 19... Mmm.. så kan det va.
Pusspuss

trött och ej kontaktbar

*Jaa...
Nytt nytt nytt... ALLT! typ. trött. Haft skitkul "Ellen-utbildning" lördag 9-16 och söndag 9-16. Jobbat inatt (söndag-måndag) 21:15-7:15 och sedan skola 9-14. Och nu är klockan 15 och jag är FORTFARANDE vaken! Kanske tack vare koffeintabletter.... Lagar mat. Duktigt. Snart kommer ällingen hem och då vankas det potatis och lax minsann. SEEEEEEEEEEEEEEEEEN ska jag sova... för inatt ska jag jobba igen. Eller jobba.... gå bredvid. Men det kändes mer som att jobba... eftersom det inte var någon ordinarie där och hon jag gick bredvid frågade mig och jag fick tillrättavisa henne... jaja. Bra jobb i alla fall och jag trivs med att jobba natt. Så länge jag får sova när jag kommer hem vill säga.

Nytt 1: ny klass och kurs i skolan
Nytt 2: Ellen-projektet (samtalsledare för tjejer åk8 :))
Nytt 3: Kapellmästare i Halmstadspexet
Nytt 4: Jobbet som då är mitt sommarjobb....
Nytt 5: Ev. framtida "förlust" av bror....? :(

Tid över till mitt gamla vanliga liv? Knappast... Så sorry alla jag inte hinner höra av mig till men jag är helt körd. Känner mig helt plötsligt vuxen. Läskigt men harmoniskt och tryggt...

Nä. svälter nästan ihjäl...
zzzzzzz

RSS 2.0