Måste blogga lite...

...bara för att tiden ska gå och vi är så nervösa... Varför? Vi jagar saker överallt och ingenstans... vad ska med vart? En väska dit och en dit och en dit och vad är det och vart ska det och när?! Typ... Nu har syster kommit ner i alla fall, och hon har väl kanske lite koll att bidra med. Uppskruvade är vi, och hon har plockat med sig en flaska rödvin för att skruva ner oss ikväll... får väl se om man får i sig något av det!?! Varken jag eller J kan äta, mår allmänt skumt hela tiden och vill bara att det ska bli lördag. När det regnat klart då såklart.
Nu är syster och systerdotter på stranden och plockar snäckor till diverse dekorationer och J har fotbollsmatch med grabbarna... Jag och M är allmänt regniga och vill som sagt bara att tiden ska gå.... Har det gått fram nu att det är så vi vill ha det. Lördag alltså!? :)

Sista bloggen?

...innan bröllopet då... kanske?!??! Vad vet jag... nä, kanske måste uppdatera tillståndet kvällen innan...
Här går tiden bara såååååååååå långsamt! Vi gör dock vad vi kan för att fylla ut den. Kan ju rapportera lite från den trevliga helgen innan jag går på allmäntillståndet just nu... I fredags grillade vi hos E och M och deras lille W. Han och M hade nog rätt kul ihop tror jag. De är i alla fall hela tiden på precis samma ställe. Tur är väl det, eftersom att det är där M ska vara på lördag!
W käkar lite plastäpple och M ska såklart stå precis bredvid...


Pyjamasbusarna, varför så sur M? haha...


Vi njöt i alla fall av god mat och dryck när barnen väl somnat! Supermysigt och trevligt på alla sätt och vis! Och kul! HAHA... eller hur E... vad sägs om en tårta med chanan och chivi på?! Inte helt fel, trots att den bara var halv... ;) Nä, ska hoppa internskämten.... hahaha...


På lördagen var det ju Sverige - Danmark. Vi hade en riktig support här hemma, vilket i och för sig inte hjälpte särskilt mycket... Dagen i övrigt tillbringade vi hos nyexaminerade vänner. 2 olika faktiskt. Mycket trevligt och mycket god mat.


Vecka 24 har so far sniglat sig fram! Vet inte om det blir ännu mer påtagligt bara för att vi är hemma båda två? Vi har i och för sig haft en ganska mysig vecka, även om den verkar vara lååååååååååååång... I måndags cyklade vi in till stan och hade Moa i bärsele när vi strosade på stan och letade morgongåva bland annat. Sen övade vi lite vals, och min fot låste sig! Det gör skitont rent ut sagt! Det är så typiskt mig... men den är inte öm någonstans alls, det är bara det att det inte går att röra den... Men det ska nog gå bra.
I tisdags, igår alltså, var vi ute och vandrade på förmiddagen trots min fot. Måste ju slå ihjäl tiden med någonting liksom. Sen blev det lite fruktstund innan vi åkte hem för lunch. M åkte sele även den här dagen :)


Fruktstund!


Eftermiddagen ägnade vi åt avkoppling till 100%. M fick leka med J:s farmor och farfar och vi var på SPA. Under tiden jag låg i världens lyxigaste bubbelbadkar med jättemycket skum fick J massage och sen bytte vi. SÅ gött! Efter det gick vi och åt innan vi hämtade M. Skön dag!

Idag har bröllopsgrubblerierna satt in ordentligt. Det mesta handlar nog om hur allt ska fungera rent praktiskt. Vilka saker som ska vart och hur och när. Hur allt ska funka med M, och sådana funderingar. Har börjat plocka fram lite saker som bara inte får stanna hemma... t.ex. ringarna, underkläderna och skorna. Lite så. Nervös vet jag inte i och för sig... Jag vill mest att det ska vara lördag morgon nu! Samtidigt som jag inte vill att den dagen ska vara över. Lite motsägelsefulla känslor så där. Hoppas bara på att kunna få i mig lite smått att äta under dagen, har en tendens att alltid må så illa när jag är nervös, om jag nu kommer vara det då... Något jag inte oroar mig över är vädret. Det är väl något av få saker den dagen som jag inte kan påverka över huvud taget, så då känns det onödigt att lägga energi på det.
Imorgon kommer syster och systerdotter och gör oss sällskap och då börjar fixet. På fredag kommer mamma, pappa, bror, brors flickvän, systers man och resten av barnen och min tärna!!! Tjohoooooooooooo lääääääängtar!!!
Imorgon ska vi:
-hämta killarnas kläder och våra underkjolar
-köpa videoband till videokameran
-plocka snäckor
-lämna blommor på Tylebäck
På fredag ska vi:
-göra naglar
-handla allt som ska med på lördag
-hämta morgongåva

Det är säkert massa saker till som ska göras, men jag väljer att typ ignorera det... typ raka benen och sån´t :)
Kommer säkert blogga fler gånger, om inte annars så för att få tiden att gå!
Och du, har du inget att göra på lördag och befinner dig i Halmstad, varför inte titta in i Snöstorps kyrka klockan 15 och kolla in spektaklet!? :)

Anonym blogg...

Åh vad jag hade behövt det ibland! :) Idag till exempel. Eller nu rättare sagt, när det närmar sig med stora steg! Då hade jag till exempel kunnat lägga ut bilderna på den vansinnigt goda bröllopsmenyn som vi åt igår för att se att allt är till belåtenhet inför den stora dagen! Men icke! Jag hade också kunnat visa bilder på klänningen och tårtan och allt... men men. Dagen idag blev mycket bättre än jag var rädd för igår. J tentapluggar och vill således inte ha oss hemma helst och kl 16 åkte de till Kungsbacka för match... Ingen rolig och väldigt ensam dag. Men icke! Jag och M traskade till öppna förskolan på förmiddagen och väl hemma var det lunch och middagslur för henne. Eftermiddagen umgicks M med farmor, så jag har haft egentid så det bara smäller om det i eftermiddag. Skönt! Blev lite handlat, städat och lite fix inför morgonkvällens grill! Trevligt, trevligt! Snart är helgen här, och över och då är det bröllopsvecka!! Helt galet! Det känns skumt. Det känns som att jag borde vara nervös. Det känns som det är evigheter kvar, samtidigt som det är så nära. Jaa... vad ska man säga. Jag ser fram mot det som bara den i alla fall! Hoppas bara allt klaffar och att vädergudarna är på rätt humör den dagen.
Gällande presenter (ni som ska med på hela spektaklet) så är vi så tråkiga så vi önskar oss pengar framförallt. Vi har bokat en bröllopsresa som ska betalas, och vi hoppas på att kunna göra det också. Det vore ju trist om en av oss får stanna hemma liksom! Om det mot förmodan skulle vara så att ni inte vill uppfylla vår denna lilla önskan och göra något annat, så finns det ändå en önskelista. Inte särskilt fyllig, eftersom att det är pengar vi vill ha, men ändå. Den finns här:

http://www.brollopstorget.se/Brudpar/tildisenjimsan/

Så var det med det. Nu ska jag lägga mig i soffan och läsa lite. M sover, klockan är 21:35, och J kommer väl snart hem för att återgå till sina tentaböcker...


Möhippe-blogg IGEN!

Helt sjukt! EN möhippa TILL! Lördagen i Vaggeryd blev inte riktigt som jag trodde... jag skulle ju på P:s möhippa! Trodde jag... Kan inte annat än medge att jag var lite, lite besviken på att ingen av bröllopets Smålandsgäster behagat offra en helgdag på lilla min möhippa i Halmstad, men, men, jag hade accepterat. Lördagen såg således ut som följer:
8:30 vaknar jag och går ut i köket där min morbror sitter och pratar med mor och far och M (som sovit inne hos mormor och morfar på natten). Han säger att det ligger kläder åt mig på altanen och att jag inte får käka frukost innan vi beger oss på den här:

På motorcykel begav vi oss till skogen och en mysig stuga, ägd av mor och moster, där dagens tjejer väntade med champagne (eller i alla fall mousserande) i högsta hugg! Tyvärr hade jag inte med mig någon kamera, och de där bilderna verkar svåra att få fatt i, så tyvärr kan jag inte visa min fina utstyrsel. TYVÄÄÄÄRR! Men jag kan förklara vad jag fick ta på mig när jag kom fram! En korallfärgad body, stl S! TACK! hahaha.... ett par blommönstrade tights, ballerinakjol, lila benvärmare, rosa dojjer och min kära vän tiaran, från förra möhippan! Kanske tur att min kamera inte var med... Jag fick även en urtjusig väska, dagen till ära, med massa bra saker i. T.ex. hickedricka, våtservietter, parfym och ett looooooooooooooooooooooöööööööööööööööoooooooov-paket :) Frukost på det och 15 icke rumsrena frågor innan jag fick måla ett porträtt av min blivande make. Solen sken, och inget hade kunnat vara bättre då vi begav oss i en för dagen inhyrd minibuss. Till paint-ball-ställe i skogen bredvid åkte vi, och när vi satt där kom lilla mamma, syrrans man och barn och J för att titta till oss lite. Trevligt. Såhär trevligt :)


Mitt bland instruktionerna stormar ett helt gäng killar i militärkläder och masker ut och hänger på J indianfjädrar... dags för svensexa nr 2!! Så paintball (eller ska man säga pain-ball??!!!) blev till en kamp mellan tjejerna och killarna... Behöver väl knappast säga vem som vann! Och på fusk dessutom.... eller?! ;) Sista spelet lyckades jag fastna med tån i skon som fastnade i ett tjärr... såhärr snygg blev tån (gissa vilken).... Skon återfanns ej...


Efter detta, värsta träningspass, blev det grill och dricka i solen innan vi tjejer gav oss iväg i vår lilla buss in till stora staden... eller i alla fall Huskvarna! Där blev det spa, mer dricka, gott tilltugg och jag fick massage!! Skööööööööööööönt! Därefter fick jag en ny utstyrsel, tema silver... Silverskor, samma fula tights med blommor, silvertunika och silverfärgat hår. Som grädde på moset fick jag gummiband runt halsen och handlederna med rosa sidenfjädrar (???) och bjällror i samt tiaran på huvudet. Mycket, mycket vackert! Jag blev även försedd med ett autografblock där namn var ifyllda som jag skulle jaga rätt på i Jkpg, där vi hamnade sen. Det var inte alls svårt, eftersom att halva Sverige befann sig i Jkpg och Rix FM-festivalen! Klarblå himmel, ljummen kväll, mycket folk. Vad kunde vara bättre?
Kvällen tillbringade vi på ett uteställe där vi bokat bord för både tjejerna och killarna och där vi efter att ha ätit blev kvar hela kvällen. Åt, drack, dansade, raggade autografer och bara njöt av livet! J var supernöjd med sin dag, vilken bl.a. innehållit ett äkta bungyjump den här gången. Temat på honom för kvällen var "guld" och han hade guldstövlar, tighta vita brallor, röd -80talsskjorta och guldfärgat hår... INTE helt snyggt.... hahaha...

Dagen därpå gjorde vi det vi skulle gjort på lördagen (trodde vi), nämligen firade M som fyllt 1 år!!! Solen kom också på kalaset och såhär kul hade M med sin kusin A:


Vår lilla LFC-tjej!


När eftermiddagen (igår) kom, åkte jag, J, bror och brors flickvän hem. M fick vara kvar hos mormor. När jag och J kom hem cyklade vi in till stan och njöt av Kina-mat på en uteservering. Förmiddagen idag tillbringade jag med E som jag inte träffat på alldeles för länge innan jag begav mig till stan. Idag har jag nämligen jobbat sista dagen på nuvarande skolan och njöööööt av solen på takterassen med underbara E som räddat min tid där innan jag tog tåget till Vgd. Nu blir det Småland ett par dagar så J får plugga tenta i fred...

RSS 2.0