Efter 25årshelgen

Nu kan man ändå säga att Jimmys 25årshelg är över. Presenten, att vi ska åka någonstans någon gång, har inte trätt i kraft ännu, och Jimmy fortsätter att öppna kuvert, efter kuvert, efter kuvert, efter kuvert.... ja. Så DET har han ju kvar, men kalasen "rätt helg" är över. Återstår gör ett kalas, nästa lördag. Kalaset nu i helgen såg ut ungefär såhär:

Tjejerna superfina i svarta klänningar, kvällen till ära.

Gästerna fick smaka trerätters och barnen skötte sig exemplariskt. 19:30 sov de, och vi kunde fortsätta njuta av mat, dryck och trevligt sällskap.


Dagen igår var en intensiv dag, trots att den till en början var obokad. Vi började förmiddagen på Eurostop. Hem för lunch, upp till flygstaden för att få välja ut skor till barnen (tack snälla farmor!). Väl på flygstaden skulle Jimmy köpa mössa och inne i sportbutiken fick Moa syn på en cykel som hon bara absolut jättegärna ville ha. Då fick hon den av farmor. Vilken lycka! Obetalbar blick i hennes ögon! In med cykel, utöver barnvagn, sulky, picknickpackning och två hundra ballonger och iväg till ön.

Där blev det mellanmålsutflykt med familjen Bjarneborg-Dellgren. Fantastiskt väder och fantastiskt sällskap!


Väl hemma var ju Moa tvungen att cykla. Och cykla. Och cykla... En så lycklig tjej! Det är tur att man har människor i sin omgivning som kan hjälpa till när man inte har så mycket att leva på själva...


Även Molly fick skor av farmor.


I skrivande stund är det dags för mig och Molly att bege oss till badhuset och babysim. Moa och Jimmy får stanna hemma idag. Veckan som ligger framför är en fullspäckad sådan. IGEN! Men, men. Det är väl bra att ha saker att göra. Vi ska på en massa teatrar och rytmik på bibblan, en hel del träning står på programmet och sen lär det bli en del förberedelser för helgens kalas!

Kommentarer
Postat av: johannapannan

härligt att första delen är över och HAHAHAHA JIMMY nyfiken kan han gott vara. Har han börjat förbereda för "utfärden"? ;-)



På med hjälm och cykla lilla M Det är härligt att kunna ta sig framåt!

2010-10-17 @ 16:11:30
URL: http://johannapanna146.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0