Invigning...

Fredagen den 10 nov. 00:20 *pip*
Invigning av denna kategori... Fast jag fattar inte riktigt vitsen med kategorier när allt ändå hamnar på samma ställe... men men.
Lever fortfarande. Tro det eller ej. Jag tror det knappt. Hetsig dag utan någon vidare nattsömn  trots huvudet i fotändan... Skola, träning, nagelfix, konsertövning, och äntligen avkoppling.
Träning var det ja...
Är det över huvud taget lagligt att köra ett boxningspass med vilken musik som helst? Basshunter t.ex.? Med låten "Ja må han leva" om Candyman? Får man göra så? Blev dock vaniljboxning igår. Har man fått upp flåset såpass att man inte tycker det är lika jobbigt längre? Kanske.
Styrkepass mage rygg idag. Härligt. Det ÄR skönt att träna! Speciellt när huvudet är så fullt av alla annat så är det skönt att köra slut på kroppen, så det är jämvikt liksom.
Idag är vi pensionärer. Hehe... Imorgon är det X i almanackan. Bara vi. Inget annat. Ingen skola. Ska nog inte ens sätta på mobilen. Eller datorn. Det lär behövas.
Feminin sammankomst här igår kväll. Underbart trevligt. Vuxet. En nyförlovad, en nygift, en gravid... Ja jag säger då det. Börjar bli gammal tydligen. Sent blev det också, bevis på en trevlig kväll. Mycket disk idag. Var det värt!
 Nähä.... Har inget vettigt att skriva mer...

"Hållt i" lektion idag. Gick bra. Gott.
Hjärnan har visst redan somnat... sorry....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0