Jag trivs redan!

Vi har inte ens flyttat dit, och jag trivs redan... Antar att denna blogg kommer handla en hel del om vårt nya boende och längtan dit... Har även idag tagit en lååååååång promenad innehållande en titt på nya lägenheten och lite barnmatsinhandling i vår kommande ica-butik. Mycket godkänd butik. Kassörskan packade till och med ner varorna åt mig. Tack! Gick idag hemifrån 16:11, var vid lägenheten 16:54, där var kolsvart idag igen för övrigt. Gick direkt till Ica och var framme 17:07 (Det tar 13 minuter att gå till Ica alltså). Hemma igen 17:44 efter att slagit ihjäl några minuter på hemvägen med svärfar. Mötte honom på vägen... 9329 steg, 4,85 km. Vet inte hur väl det stämmer, men ändå.
Nu är även lakan rensade, täcken slängda och filtar undanlagda. SKÖNT! Det tar sig (som pyromanen sa). Dock ingen JR Strössel idag heller... Kvar att sortera är: Cd:s, filmer, böcker och köket. Låter inte så mycket, men det kommer säkert att vara det...

Idag var första gången på babysimmet för den här terminen. Det gick alldeles utmärkt. Lite taskig tid bara
(12:15) eftersom att M brukar sova precis då, och sen äta, men men. Hon däckade i bilen hem sen och sov 2 timmar. Lunchen blev således uppskjuten till klockan 15. Hon verkar dock inte må dåligt av det. Lite allmänt strul innan vi väl kom igång eftersom att vi inte fått varken information eller inträdesbiljett än, men det löste sig. När vi kom hem låg brevet i hallen.

Nu är klockan 18:02 och J kommer när som helst. Ikväll blir det bara mys och ingenting mer! Skönt. Kanske lite småplock, kanske inte. Vi får se helt enkelt. Imorgon ska jag på spinning/styrka... Utan M... Det kan bli jobbigt... men som sagt. Bröllopsform 2009!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0