Helgen och dagen i bilder... delvis

Tiden och jag är inte riktigt överens, så då blir det lite så här. Hopp fram och tillbaka... Vi hade nämligen storfrämmat här i helgen, eller ja, han var inte så stor, men i alla fall. Alltid fascinerande med nya bäbisar!!!

Pigg liten kille!! :) Och M har verkligen blivit superstor i jämförelse!




Idag har varit en mamma-dag, det är tvära kast mellan svängarna på det här stället just nu... passa sig så man inte blir schizofren... ;) Vi hade lite sällskap på förmiddagen och det var hysteriskt roligt bitvis... Hur hamnade de så? Åker de tåg? Så gooa! Även om M ser allmänt miffo ut... hahaha



Dagens Öppna förskola var supertrevlig! Tack för sällskapet ni som var där! Perfekt att gå dit och mingla lite medan barnen får lite annat än sin trötta mamma att titta på... i alla fall för M:s del!

Ikväll har det varit kören, trevligt, trevligt. Det börjar dra ihop sig till scen-dags! Ni har väl bokat in 24 eller 25 april till Kåren här i Halmstad?! :)

Nä, du ser ju själv hur trött jag är, får inget vettigt skrivet... Men några bilder blev det ju i alla fall! Imorgon är ännu en mamma-dag innan två intensiva jobbdagar med afterwork och grejjer....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0