Back again!

Igår upplevde jag tidernas fredagsunderhållning! Molly gjorde sitt första modelluppdrag. Gage? En burk såpbubblor! Det var nämligen dags för bvc att ta bild till sitt lilla informationsblad, och platsen för en tvåmånaders var inte tillsatt och därför tillfrågades vi. Självklart! Är man född in i en familj som älskar att vara med på kort så ska det vänjas i tid! Det var vansinnigt roligt. Framförallt för att jag var förälder till den lilla plutten i famnen på bvc-Karin och inte till en av de främlingsrädda 9-månaders. "Blås såpbubblor!" kom som en briljant idé för att fånga intresset hos barnen. De tänkte inte riktigt på att det även fanns en del barn i Moas ålder som inte riktigt fascineras av att TITTA på bubblorna... "Ta den!!!" Också var kaoset igång igen. Så från och med idag fotar förmodligen den aktuella fotografen natur istället! Träd och annat som står still och är tysta. Vi får bara hoppas att hans flickvän inte kläckt ur sig frågan "Ska vi skaffa barn?!" nu i dagarna...


Nu har i alla fall Moa kommit hem från Småland och vi hoppar på vardagståget igen. Trots att det är helg. Som småbarnsförälder är ju alla dagar lika, tycker i alla fall jag. Det är inte riktigt så att Molly och Moa går och lägger sig själva vid 7-tiden och sover fantastiskt intensivt HELA natten till 10-11 på förmiddagen bara för att dagen råkar heta något som börjar på fre eller lör... Det finns självklart vissa saker som skiljer dessa dagar från vardagar och en sådan sak är att Jimmy inte behöver ge sig iväg på morgonen. Så i morse familjemös vi i Jimmy och Moas säng. (Hon har tagit över min halva...)



Tjejerna Karlssons fötter och pappa Karlssons håriga arm.... Vad ska bort??



Idag har vi haft MYCKET kärt besök från Uddevalla. Middag och lek här och nu är det lugnet efter stormen. Moa har börjat somna middag när hon ska vila lite och sover för tillfället. Vi får nog väcka henne snart med tanke på att det tar x antal timmar att söva henne på kvällen, även om hon inte sovit middag.
För min del blir det köket och disken, men det gör inte så mycket, för inatt ska JAG få sova i vår säng med Moa och Jimmy sköter restaurangservicen för Molly. Som för övrigt blivit som en helt annan bebis sedan hon får ordentlig mat! :)
En liten grillbild från i torsdags kväll. Vi är så hurtiga vi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0