Blogg i väntans tider...

Det får nästan bli så. En blogg om dagen. Bara för att jag går här och väntar liksom. Idag har jag varit duktig och tagit emot hjälp. Jag gör mig lätt till martyr och tycker att jag fixar allt och "tänk inte på mig" och så vidare. Men inte idag. BRA MATILDA! Så idag har M varit hos sin gammelfarmor och gammelfarfar mellan 10 och 15. Där får hon all uppmärksamhet och kärlek hon behöver och jag får göra det jag behöver som bäst just nu - vila. Göra ingenting! Så under tiden jag var ensam idag har jag sovit. Sover som bäst på dagen. Värsta bakfyllesömnen. Kanske för att jag är så vaken på nätterna fram och tillbaka och upp och ner. Sedan slängde jag ihop en fiskgryta innan J kom och hämtade mig. Då hade han hämtat M också och vi åkte till J:s nyinflyttade mor ute i Bäckagård för att inspektera nya hemmet. Superfin lägenhet verkligen! Men SÅ icke-avundsjuk jag blir på att flytta. Fy alltså. Kartonger, kartonger, kartonger. Jag blev trött bara av att vara där. Men det var trevligt och M fick ännu mer uppmärksamhet. Bra där! Jag som mamma räcker inte till. Jag vill byta roll med M nu. JAG vill sitta i J:s knä och gnälla. Men icke. På hemvägen hämtade vi Tavegyl som snälla farbror doktorn skrivit ut till vår lilla prickiga korv som trots allt verkar *peppar peppar* ha klarat sig lindrigt undan. De värsta kopporna sitter i hårbotten och hon verkar inte ha upptäckt dem än. Vi får hoppas det fortsätter så.
Kvällen har gått till de vanliga rutinerna. Gröt, nattning, mat. Fast lite guldkant har vi haft nu, jag och ällingen. Alfapet och opera minsann! DET, mina vänner, är livskvalitet! (och marängswiss då, men det kanske är överflödig information...)

Vad bebisen beträffar verkar den trivas förträffligt INNE i magen och det kanske är bra då J har kontrollant hos sig på slutpraktiken imorgon, möte för examensarbete på fredag samt HBK-utbildning lördag-söndag. Så det planerade datumet, alltså på måndag, hade inte varit så dumt. EN dag i taget... För övrigt drömmer jag om jobbet och mina (gamla) elever... Lite sorgligt.

Kommentarer
Postat av: Josefin

Så mysigt att läsa din blogg. Med din inställning kommer de sista dagarna innan + förlossningen säkert gå jättebra!

2010-02-04 @ 03:01:52
URL: http://julietoscar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0