Prick, prick, prick...

Jaha, då har vi vattkoppor på det här stället då... I och för sig inte helt förvånande med tanke på att det går som en galopperande epidemi på M:s förskola... Igår när hon kom hem hade hon en liten i pannan. Idag på förmiddagen såg hon ut såhär...


och nu ikväll hade hon en si sådär 6 i ansiktet, 10 i huvudet, 8 på ryggen och några på magen. Det känns både bra och dåligt. På +sidan är att hon ju ändå ska ha det, någon gång, och då är det lika bra att få det gjort. ÄN SÅ LÄNGE är hon inte påverkad av det, och det är ju skönt. Ingen av oss behöver heller ta ledigt för att vara hemma med henne eftersom att jag ändå är hemma. För att nämna några fördelar. På -sidan är så klart att jag ska tänkas föda vilken dag som helst och behöver ha en frisk storasyster! Men se, fördelarna väger över. Det gäller att vara positiv... Säger hon som led igenom dagen igår och idag tills J kom hem.... hehe. Dagen idag har nämligen varit väldigt lång! J hade praktik från 8 - 18 och jag är OTYMPLIG och öm hela jag. Men nu är han på plats igen, och det jobbiga är glömt.
Jag har varit hos barnmorskan idag, för sista gången innan bebis hoppas vi. Allt såg bra ut. Bebisen är fixerad och hjärtljuden låg på 130 slag / minut. Tjock är jag, som sig bör...



Nu är vi i vecka 40 och på måndag är det över. Ska det vara... Spännande värre. Funderar på badet nu... hmm...

Kommentarer
Postat av: Linda

Åh, så spännande!!Men farligt tjock är du verkligen inte ändå, bara mage! Härligt! Jag ser faktiskt NÄSTAN ut så på kvällarna...kan ff dra in magen lite, men det finns inte ork till det liksom, så ja, faktiskt är jag nästa så stor redan, på kvällarna! Galet! Du är jättefin!



Kan bebisen påverkas av vattenkopporna? Fast hennes smittotid är väl över då typ? PLus att bebisen ammas så skyddas den ju?



Nu har jag kollar på Lennart Nilssons sån där "hur bebisar blir till"-film, häftigt tycker jag! God natt!!

2010-02-02 @ 22:00:16
Postat av: johannapannan

hoppas att det inte blir så mycket mer än det där..



Och njä, sådär jättetjock tycker jag inte alls att du är! kramis

2010-02-03 @ 19:07:25
URL: http://johannapanna146.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0