Bildkavalkad!

Nu är vi hemma från Öland. Vi kom inatt. Det var en bra idé att tillbringa biltimmarna under nattetid både dit och hem med tanke på temperatur (vi har inte ac i bilen), noll trafik samt sovande barn. Fast Moa var vaken hela ditresan, men i alla fall. Någon gång ska man ju testa att gå upp klockan 4 trots att man är två år och behöver sova. Angående hur vi haft det, går det inte att beskriva i ord. Därför slår jag idag rekord med 18 bilder och skriver helt enkelt; SÅHÄR hade vi det:


Fullständigt fantastiskt! HUR bra väder som helst! HUR bra Moasysselsättare som helst! HUR bra bebisunderhållare som helst! HUR roligt som helst inom alla kategorier! Så var det med det. Nu är vi hemma. Det är 27 grader inne och imorgon börjar allvaret. Jimmy börjar jobba. Vi har massa saker på programmet och jag hoppas det ska fungera så bra det går när det är så varmt. På grund av antalet Ölandbilder blir det inga på det fina, fina, fiiiiiiiiiina nya golvet i köket och den nya underbara lösningen i hallen. Men håll ut, det kommer! Den nya kameran jobbar frenetiskt och är helt suverän! Nä, nu blir det soffan en stund innan sängen.

Kommentarer
Postat av: Elin

Åh vad ni verkar ha haft det härligt!!! Vore kul att ses nån dag, var alldeles för längesen (igen). Hur har du det med tid?



Kramar Elin

2010-07-12 @ 20:05:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0