Då, nu och sen.

Ungefär så. En liten tillbakablick, inte så långt, men ändå. Jag lovade bilder från Helsingborg, men p.g.a. söndrig gammal kamera och ej uppdykt ny (när vi var där, nu har den kommit!)så blev det inte så många bilder. Men några. Första dagen var vi på stranden. Molly sov hur gott som helst i skuggan!


När grabbarna kollade fotboll inne i stan hade vi tjejer myskväll med glass. Här har vi Moa i det superfina köket i den fiiiina fina lägenheten!


Andra dagen tillbringade vi delvis på havet på väg till och från Helsingör.


Och är man i Helsingör måste man äta pölse!


Söta lillskruttan, alltid lika glad över att få sitta och titta på oss andra.


Idag har jag och tjejerna bland annat varit på Ica (ja, det räknas som något man gör när man är hemma med två små) och hälsat på hos gammelfarmor och gammelfarfar och blåst såpbubblor.


På hemvägen tittade vi in till Moas kille Wilmer för lite ute- och innelek. Se så fint de matchade idag! Härligt med gott snack också som man så väl behöver ibland!


Läget nu är lite splittrat. Barnen sover, vi försöker packa och förbereda bäst vi kan inför nattens resa mot Öland. Vi tänkte det blir bättre att åka inatt p.g.a. att vi först och främst har sovande barn till sällskap förhoppningsvis. Som andra orsak är vår icke-existerande aircondition vilken SAKNAS när det är 25-30 grader. Dessa anledningar avgjorde saken och inatt bär det iväg. Men tro inte att vår lägenhet får vila för det inte! Här ska ordnas och fixas. Mor och far ska nämligen göra västkusten när vi är borta! Fix och trix så pappa får sin renoveringsrastlöshet botad och får gå lös med borren lite till. Nytt golv ska det också bli. Det kan se ut precis hur som helst när vi kommer hem. Lite som Home makeover! Spännande!

Nästa gång jag dyker in här har jag miljoner bilder från den nyyyyyyyyyyyyya kameran från Öland! Håll ut!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Herregud Molly måste ju lätt kvala in bland världens sötaste bebisar!! :) Hoppas ni får en underbar vecka på Öland och kör försiktigt!! Kramar/Jossan

2010-07-04 @ 01:23:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0