Det handlar om överlevnad...

Självklart syftar jag på det alla kommenterar åt höger och vänster nämligen värmen! Barnen ger uttryck för det vi alla känner. MAMMA DET ÄR VARMT! Jaaa, det är ju det. Och man "får" ju inte klaga. Bäst hade vi mått om vi fått ligga i vattnet hela dagarna, men det är lite svårt med en liten en som inte mår bäst av att vara i värmen alls. Det är värmeutslag och skavsår hit och jättetörst och myggbett dit. Men dagen idag, den första med Jimmys jobbrutiner, har gått bra. Vi lever. Min arbetsdag började 01:00 då Moa vaknade och var så varm så varm och törstig och varm. Hon sov hos oss från klockan 1, vilket betyder att jag inte gjorde det. Sov alltså. Klockan 7 ringde min klocka. Det är väldigt skönt att komma upp en timma innan Molly vaknar och få vakna till lite själv. Jag är bortskämd med mina döttrars sömn, jag vet! 8 vaknade alltså Molly, som vanligt, och kvart över Moa. Förmiddagen tillbringades inne i stan i skuggan med en annan liten skrutta, Thea. Väldigt skönt och mycket trevligt. Moa fick äta gurka. En hel. Lyckan var total. Allt för att få i vätska. Vi gjorde ett försök att vara ute när vi kom hem vid 13-tiden, men det gick inte. Efter lunchintagandet ville alla in. Inne är det svalt, bara 27 grader. Men kinkigt blir det i alla fall! Oj oj OJ vad kinkigt det kan vara när det är varmt! Och innerst inne känner jag precis som de! Men jag kan ju inte lägga mig på golvet och skrika tillsammans med dem, jag tror inte de blir svalare av det. Eftermiddagen kom och skuggan på gården med den. Ut med poolen, i med 15 hinkar vatten (bra motion upp och ner för trapporna) och SEN njöt vi. Till tusen! Molly låg på filten och rullade runt och mös och Moa badade pool, åkte sparkcykel, grävde i sanden, sparkade boll och vattnade hunden!

Vi hade nämligen sällskap av favoritgrannen. Jimmy tillbringade eftermiddagen/kvällen åt att öka på sina tatueringar till tre stycken! Riktigt snygga! Nu finns det ingen återvändo, nästa gång är det min tur...
Alla åt ute, Molly somnade där och Moa däckade i sängen vid 20. Då var jag HELT slut. Jag borde ditten och datten och det ena med det tredje. Men jag ORKAR inte! Värmen tar. Jättemycket. Det blev yatzy på balkongen med 30 grader trots molnigt och en tid som visade 21. Helt galet. Jag är tacksam för att vi bor i ett land med årstider. Väldigt tacksam!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0