Moa vill inte!

Så är det. Från en dag till en annan har vår harmoniska Moa helt plötsligt entrat landet trots. Hon vill ingenting. Vill inte äta, vill inte tvätta händerna, vill inte ha smutsiga händer, vill inte vara inne, vill inte vara ute osv, osv. Och när vi varit på Ica idag ville hon inte åka vagn. Inte gå. Inte bli buren. Hon visste nog inte riktigt vad hon ville. Mer än att ligga på cykelvägen och inte vilja!


Jimmy tittar på mig och undrar om vi fixar det här med garvet i ögonen. Moa blir sur och sparkar iväg alla sina saker, vi försöka hålla oss för skratt. För hon ser ganska rolig ut. Men det tar på tålamodet. Det går ju inte följa alla hennes "vill inte". Hon har varit snortrött sedan klockan 17 men vid 19 ville hon inte sova. Så klart. Tvångsnattning och väl i sängen tog det två röda innan hon somnade efter fem minuters gallskrik och "VILL INTE". Vid matbordet konstaterade vi att det är skönt att hon i alla fall kommit så pass långt att hon äter själv, pratar själv, tvättar händerna själv, leker ute (nästan) själv. Sedan insåg vi att då är det bara att börja om på nytt med Molly. Kanske lika bra att man tar allt på en gång, så är det gjort sedan.

Natten inatt blev lite sådär för er som undrar angående rumbyten och så. När Molly åt vid 00 var Jimmy uppe och umgicks med sitt playstation, så då hörde han henne. Vid 2 vaknade Moa och var på väg till Molly, men vi hann hämta henne. Sedan sov hon hos oss. När Molly åt vid 4 vaknade inte Moa och sedan sov vi allihop till 7:30. Värre kan det faktiskt vara, även om jag funderar på varför Molly helt plötsligt ska äta så mycket på natten! Hon som klarat sig från 19 - 6 flera nätter. Ja ja. Nog om det.

Imorgon blir det allergimottagningen med Moa. Återbesök sedan förra året. Jag antar att hon inte vill...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0