Vilken härlig dag!

Det var längesen vi hade en så här härlig dag! Efter en tuff vecka förra veckan, vilket är en av orsakerna till noll blogginlägg, var det en välbehövlig måndag idag! Vi skolar in Molly på dagis, och har nu kommit till den punkt då jag går därifrån lite för att vänja henne successivt. Idag var barnen på dagis 9-12:15 och Jimmy har påsklov. Detta betyder alltså att vi under dessa timmar var helt ensamma, utan barn! Vilken konstig känsla!!! Vad gör man? Vi tog en fika innan vi begav oss till staden för att uträtta lite ärenden och bara för sakens skull blev det en mjukglass med strössel på stora torg. Årets första. Veckohandling fick det också bli innan vi åkte hemåt för att hämta barnen. Mycket surrealistiskt!

Eftermiddagen blev ännu trevligare då vi tillbringade den ute i Frösakull med nyfunna vänner. Mammorna och papporna kunde prata och umgås i relativ lugn och ro då barnen, vilka befinner sig i samma åldrar, roade varandra. Vädret gjorde ju inte det hela sämre precis och när det kom två hästar ridande längs stranden då vi tog en promenad i solen vid havet kändes livet riktigt härligt!

Ikväll blev det fotbollsträning för Jimmy, men det gjorde ingenting efter en så härlig dag och nu sover båda tjejerna och vi ska hugga in på varma mackor!

Helgen innehöll alla möjliga aktiviteter. Bland annat mycket kärt besök från Åhus hela dagen igår. I lördags fick barnen vara hos farfar då Jimmy gjorde premiär som förbundskapten i Hallandslaget och jag befann mig på möhippa. Denna möhippa innehöll helgens höjdpunkt! Den blivande brudens min då vi var på stillebenkurs (trodde hon) och krokimodellen och kampsportaren Kristopher 27 år kom in och klädde av sig var obetalbar!

Nä, nu ska vi njuta vidare! Hoppas ni har det bra allihop :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0