Dags att krypa ut!

Då var det dags att krypa ut ur den bubbla vi just nu lever i för att återgå till ett gästspel i det vi kallade vardag. Imorgon är det alltså dags att jobba igen! Denna ledighet flyter ihop i en enda bubbla av renovering. En paus hade vi. I lördags. På bröllop. Det kändes skumt. Kastas mellan ytterligheter. Det finns inte jättemycket spännande att berätta, för i det här fallet tror jag det är bilder ni är ute efter...

Såhär lycklig är Jimsan när han får grilla i trädgården. Trots att det är på elgrill tills den nya är uppmonterad!


I lördags var det alltså dags för lillasyster Hansson att bli fru. Systrarna var strålande vackra som tärnor.


Men vackrast var såklart brudparet! Ett underbart bröllop med underbart väder, underbart folk och underbar stämning. 04:00 steg vi in i vårt hus för att sova några timmar innan renoveringen fortsatte.


Jättemånga bilder har inte tagits som säger särskilt mycket för er som inte varit inne i huset. Men här är i alla fall någon form av "före-efter-bild" på vårt sovrum. Dock tagna från olika håll. Det första från vänster och det andra från höger.


I skrivande stund har mamma, Morgan, Anton och Hugo åkt tillbaka till Vaggeryd för jobb och skola. Kvar här är pappa, Pia och Alice. Jag, Moa och Molly är i lägenheten och sover alternativt njuter av att leva lite "som vanligt" för några timmar innan det är dags för sängen. Jimmy jobbar i huset. Kvar att göra är lite golv, tapeter och lister. Ibland känns det som att det aldrig kommer att bli färdigt, men om en vecka tänker vi fira vår tvååriga bröllopsdag i vårt nya hus! Så det så! Nu ska jag ta en mycket, mycket välbehövlig dusch!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0