Här ska vi bo!!!

Hej alla och NU ska jag berätta! Det har ju hänt en del de senaste dagarna, och jag är inte en sådan bloggare som låter hela världen vara delaktig i saker vi går och väntar på. Besked om ett eventuellt husköp till exempel. Därav tystnad några dagar. Men nu är det färdigt. Här ska vi bo!



Huset vi köpt är en bostadsrätt, man får rätta munnen efter matsäcken liksom. Jag har länge känt att antingen är det allt (en villa på 250 kvm och 1000 kvm trädgård) eller inget (vår lägenhet) som gäller angående vad familjen Karlsson ska kalla "hemma". Men nu dök ett mellanting upp som föll oss helt i smaken. En bra start som passar oss okunniga förträffligt! 125 kvm, 5 rum och kök, altan och trädgård! Många målbilder, som lätt överträffar jobbet en flytt och renovering innebär, dyker upp i min hjärna. Så är det med det. Huset ligger i Fyllinge, vilket klart blir en förändring rent socialiseringsmässigt, men vi är ju inte direkt blyga av oss varken maken eller jag, så det löser sig nog.

För övrigt ska Molly börja dagis. Oj oj oj! Har min lilla unge blivit så stor!!???! Vad gör man inte för att få in de två ljuvliga på samma ställe. Är det att skola in nu i april eller riskera att inte få någon plats där Moa är, är valet inte svårt. Även om vi ska flytta härifrån. Hellre båda på samma ställe än en här och en där och någon mitt emellan. Typ.

Nu har vi fredagskväll. Minsta ljuva sover, största ljuva är sovklar, köket luktar grekisk restaurang och vi inväntar kvällen. Och vi njuter. Av alla bilder av hus i sommar som bara finns!!!!

Kommentarer
Postat av: johannapannan

blir så bra sååå och jag önskar verklgien att jag får rumpan ur och kommer ner!! kram på er alla

2011-03-11 @ 20:02:48
URL: http://johannapanna146.wordpress.com
Postat av: Helen, Moa o doris

Å det ser jättefint ut! Stort grattis än en gång! jag vill höra allt när vi ses på söndag! Kram

2011-03-11 @ 22:47:40
Postat av: Henke

Gratulerar! Med familj på språng! :-)

2011-03-12 @ 09:09:48
Postat av: Linda

Jag tycker dets er jättefint ut Tilda, riktigt gulligt! Tyckte Calle också! puss på er, ska bli så kul o få se! =)

2011-03-12 @ 21:55:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0