Gott och blandat!

Förra veckan var en hektisk vecka. Kanske för att det var lite för hektiskt på helgen och vi var lite för lediga på måndagen. Då blev det en chockartad fortsättning på veckan som följde. På onsdagen försov vi oss för första gången, och den där halvtimmen vi gick miste om på morgonen jagade jag hela dagen. På torsdag eftermiddag började vi komma ifatt oss, och då var vi hemma båda två. Fantastiskt! Det blev familjespel på golvet medan disk, tvätt och andra oväsentligheter fick vänta.
När det så blev helg fick vi besök av finaste vännerna från Åhus. Det är så skönt med vänner som man inte behöver göra sig till för, utan bara kan vara som man är! Det blir inget påfrestande att ha besök, snarare tvärtom! Barnen roade sig med varandra och vi fick lite vuxet, socialt utbyte! Sedan passade vi på att utnyttja Lindas hobbyfotograferande för den där magen också.
Stora söta tjejerna fann varandra direkt den här gången och lekte superbra!
De små kalasar på grillmat!
När så Skånefolket åkt hem la sig ett lugn över lilla huset. Barnen var så mätta och belåtna på lek och sällskap att de knappt märktes. Moa spelade spel och såg Lotta på Bråkmakargatan på datorn, Molly lekte med sitt och jag och Jimmy kunde ligga i soffan. I en timma! Jag sov... Fantastiskt! Och ovant! Men framförallt välbehövligt!
Molly-och-pappa-mys!
Efter en sådan helg är man laddad på ett helt annat vis när nya veckan drar igång!
Dagen idag började med barnmorskebesök 7:30 före jobb och när jobb och dagishämtning var färdigt blev det veckohandling tills Jimmy slutade jobba 16:30. Hem, landa och andas. Fotboll för maken och soffmys för oss andra. 19:45 sov barnen och 21:12, dvs. nu, kom Jimmy hem. Det var den måndagen det!

Kommentarer
Postat av: Anonym

fina svarta utemöbler, var har ni köpt dem?

2012-06-17 @ 21:55:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0