Härliga höst!

Jag tillhör den minoritet (?) i Sverige som gillar hösten. Jättemycket! Krypa in under en filt och tända ljus! Tända lamporna i fönstret. Hyra film. Ingen hets att det måste göras så mycket som möjligt mest hela tiden. Eller (inbillade?) krav på att se så pigg och fräsch ut hela tiden. Jag gillar även söndagskvällar. Då vi sitter i soffan och blickar in i framtiden vad gäller veckan som börjar imorgon. Nästa vecka innehåller en massa som ska bli supertrevligt! Allt från kusinbesök till fika-dater med andra mammor. Och rytmik på bibblan med alla barnen. Dessutom har jag maken min hemma! Det är också bra med hösten, fotbollen krymper.
 
Helgen som var, var spännande. I fredags la vår diskmaskin av i samband med en vattenläcka under diskbänken. Spännande. Som tur var avslutades kvällen trevligt med årets sista (?) grill och gott sällskap.
Jag tänker positivt. Det är inte tvättmaskinen som är paj.
 
 
Gårdagen präglades av brandrök, fotbollsänka p.g.a. Hallandslaget och svärmorsbesök. Och dagen idag har förgyllts med mamma och pappa! Blandad helg som nu är slut.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0